FETÖ’cü Öksüz’ün Sakarya’da aranırken nerede olduğu ortaya çıktı

Firari FETÖ’cü Adil Öksüz’ün Sakarya’da aranırken İstanbul’un Ataşehir ilçesinde bir rezidansta toplantı yaptığı ortaya çıktı.

FETÖ’cü Öksüz’ün Sakarya’da aranırken nerede olduğu ortaya çıktı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
9 Temmuz 2018 Pazartesi 14:17

Fetulahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması’nın sözde Hava Kuvvetleri imamı olan firari Adil Öksüz’ün  Sakarya’nın Akyazı kırsalında arandığı sı0rada HTS kayırlarına göre, İstanbul Atatşehir’de 50 katlı bir rezidansta toplantı yaptığı ortaya çıktı.

Kayıtlara göre, Öksüz’ün yanında bir akrabası ve 4 FETÖ imamı daha bulunduğu belirtildi

Emniyet Müdürü Ercan Özoğluöz’ün yönetimindeki ekip, Adil Öksüz’ü yaylalarda ararken, Ataşehir’deki lüks bir rezidansta toplantı yapan Öksüz ve diğer FETÖ imamlarının aynı anda cep telefonlarını kapatarak kayıplara karıştığı bildirildi.

ÖKSÜZ’Ü ARAYAN POLİS MÜDÜRÜ TUTUKLANMIŞTI

Sakarya’da Adil Öksüz’ü arayan ekibin başında bulunan polis müdürü Ercan Özoğluöz’ün FETÖ’den tutuklanmıştı.

Tutuklanan Emniyet Müdürü Ercan Özoğluöz'la ilgili detaylar da ortaya çıktı. Özoğluöz, 17-25 Aralık sürecinden hemen önce Sakarya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne müdür yardımcısı olarak atandı. FETÖ ilişkisinden şüphelenilen Özoğluöz, 15 Ağustos 2014’te Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü olarak tayin edildi.

O dönemde Sakarya İl Emniyet Müdürü olan Eyüp Pınarbaşı, Ercan Özoğluöz’ün bazı mafya gruplarıyla olan ilişkisini de belirterek görevden alınması için üst makamlara resmi yazı ile başvurdu. Ancak bu yazı dikkate alınmadı. Pınarbaşı, çareyi Ercan Özoğluöz’ün emniyet binasına girmesini yasaklamakta buldu.

Ercan Özoğluöz, MİT’in (Milli İstihbarat Teşkilatı) ulaştığı SD karttaki bilgilerle başlayan mahrem imamlar soruşturması kapsamında FETÖ’nün kripto polis müdürlerinden olduğu tespit edilince açığa alındı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar