İhanette sınır tanımıyor! FETÖ'cü Enes Kanter, Papa'dan yardım dilendi

Her fırsatta Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karamaya çalışan FETÖ'nün manevi oğlu Enes Kanter Vatikan'da Papa'nın önünde diz çökerek yardım dilendi. FETÖ elebaşı Gülen’in selamlarını getirdiğini ileten Kanter “Erdoğan benim ülkem Türkiye'yi mahvediyor. Lütfen ülkem için dua edin" ifadelerini kullandı.

İhanette sınır tanımıyor! FETÖ'cü Enes Kanter, Papa'dan yardım dilendi
Son Güncelleme: 26 Aralık 2022 Pazartesi 12:03
26 Aralık 2022 Pazartesi 12:00

Daha önce Yunan bayrağına sarılarak poz veren ve her platformda Türkiye'yi kötüleyen FETÖ’nün manevi oğlu Enes Kanter Türkiye'yi şikayet etmeye devam ediyor. Vatikan'da Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus'un önünde diz çöküp yardım dilenen Kanter Papa'ya ve Vatikan yetkililerine teşekkür etti.

Süperhaber'de yer alan habere göre, o anları sosyal medya hesabında paylaşan FETÖ’cü Kanter "Ne büyük bir onur! Hayatımdaki en özel anlardan biri. @Pontifex ile dünyadaki insan hakları hakkında harika bir sohbet gerçekleştirdik. Özel davet için Vatikan'a teşekkür ederim. Dünyanın her yerinde insan hakları ve Özgürlük için ayağa kalkmak için sizinle çalışmayı dört gözle bekliyorum." ifadelerini kullandı.

"Gülen size selam söyledi"

Twitter'dan Papa'yla gerçekleştirdiği kısa diyaloğu yayınlayan FETÖ'cü Kanter, "Fethullah Gülen size selam söyledi. Erdoğan benim ülkem Türkiye'yi mahvediyor. Lütfen ülkem için dua edin. Erdoğan ülkeyi batırdı" gibi skandal ifadeler kullandı.

Papa ise Kanter'e, "Sen bana dua edersen ben de sana ederim" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar