Fenerbahçe transfere doymuyor! Bir imza daha

Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Fenerbahçe, João Pedro transferinin ardından bir transferi daha açıklama hazırlığı içerisinde. Güney Koreli stoper Kim Min-jae'nin transferi konusunda İtalyan devi Napoli ile her konuda anlaşmaya veren Fenerbahçe, 23 yaşındaki savunmacının halefini Brezilya'da buldu.

Fenerbahçe transfere doymuyor! Bir imza daha
Son Güncelleme: 26 Temmuz 2022 Salı 12:54
26 Temmuz 2022 Salı 12:49

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından Fenerbahçe, bir transferi daha açıklamak üzere. Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda Bruma, Lincoln, Tiago Çukur, Joao Pedro, Joshua King, William Arao ve Emre Mor’u kadrosuna katan sarı-Lacivertli takım bir oyuncuyla daha anlaşmaya vardı.

Kim Min-jae ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, Güney Kore'li stoperin yerini dolduracağı ismi Brezilya'da buldu. Kanarya, Brezilya Serie A ekibi Flamengo, Gustavo Henrique için el sıkıştı.

Fenerbahçe, 29 yaşındaki oyuncu için Güney Amerika temsilcisine 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Fenerbahçe’nin, Gustavo Henrique’nin 2.5 milyon Euro’luk bonservis bedelinin ilk yarısını transferden hemen sonra, kalan yarısını ise Ocak 2023’te ödeyeceği kaydedildi.

3 YILLIK ANLAŞMA

Oyuncunun menajerini İstanbul’a davet eden yönetimin, futbolcu cephesiyle de anlaşması sonrasında 29 yaşındaki sağ stopere Fenerbahçe forması giydirmesi bekleniyor.

Sarı-Lacivertli takımın 29 yaşındaki stoper ile 3 yıllık sözleşme imzalamayı planladığı kaydedildi. Kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2023 yılına kadar devam eden Brezilyalı oyuncu, 2021- 22 sezonunda forma giydiği 10 maçta 2 gol kaydetti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar