Fatih Terim Stadı'nın ismi değişecek mi?

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fatih Terim Stadı'ndan "Fatih Terim" isminin çıkarılacağı yönündeki haberlerle ilgili, "Stat ismi değişmesiyle alakalı bir şey gündemimizde yok." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim Stadı'nın ismi değişecek mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
25 Mayıs 2019 Cumartesi 09:19

Göksel Gümüşdağ, Medipol Başakşehir'in sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından basın mensuplarına, Abdullah Avcı'nın Beşiktaş ile anlaştığı iddialarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Abdullah Avcı'dan başka bir teknik direktörle çalışmadım. Abdullah Avcı ile teknik direktörlüğün ötesinde dostluk, arkadaşlığımız var. Böyle bir durum söz konusu değil. Abdullah hocanın 5 yıllık sözleşmesi var. Biz bu hikayeyi, bu efsaneyi 1 kupayla tamamlamak istiyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz. Bu takımda bir kültür oluşturdu. İlk 5'in içinde olmaya çalışıyor. Biz hocayla istekliyiz, beraber olmaya devam edeceğiz. Herhangi bir şey yok. Abdullah Avcı ile devam..." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe, Emre'nin yuvası"

Gümüşdağ, mayıs ayı sonunda sözleşmesi sona erecek Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddialarıyla ilgili olarak ise şöyle konuştu:

"Emre 2015 yılında neredeyse futbolu bırakma süreci yaşarken buraya gelip 4 yıl bu takıma inanılmaz katkı sağladı. Yeteneğiyle, savaşma duygusu, isteği ve tecrübesiyle Başakşehir Futbol Kulübünün bir sembolü oldu. Aynı anlamda da bence Türk futbolunun gelmiş geçmiş en önemli futbolcularından biridir. Kendisiyle bir görüşmem oldu. Biz Emre'nin 1 yıl daha oynamasını arzu ettik fakat kendisi, 'Başkanım bana müsaade ederseniz benim Fenerbahçe Kulübüyle son 1 yılıma veda etme düşüncem var. Böyle bir şey gelişirse sizin müsaadenizi isterim.' dedi. Ben de saygıyla karşıladım. Çünkü Fenerbahçe, Emre'nin yuvası. Emre her zaman 'Fenerbahçe benim hayatım, ailem.' demiştir. Bu kararı Emre'ye bıraktık. Emre'nin fikir ve kararlarını her zaman önemserim. Eğer öyle bir karar alırsa da Başakşehir olarak teşekkür ederiz, 'Yolu açık olsun.' deriz."

Stadın ismi değişecek mi?

Gümüşdağ, son olarak, turuncu-lacivertli kulübün maçlarını oynadığı 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndan "Fatih Terim" isminin çıkarılacağı yönündeki haberlerle ilgili, "Stat ismi değişmesiyle alakalı bir şey gündemimizde yok." ifadesini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar