Cumhurbaşkanı Erdoğan: Boş teneke çok ses çıkartır, ülkemizde muhalefetin durumu bu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin İskenderun mitinginde meydanda bulunan kalabalığa hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Boş teneke çok ses çıkartır, ülkemizde muhalefetin durumu bu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
10 Mart 2019 Pazar 18:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan İskenderun'da yaptığı konuşmada, "Bu millet geçmişte kardeş kavgasından çok şey kaybetti. Bu topraklara fitne tohumları ekilmeye çalışıldı. Milletimiz 15 Temmuz gecesinde gereken dersi verdi. Demokrasisine sahip çıktı, iradesine sahip çıktı. Son 17 yılda milletimiz birlik ve beraberliğine sahip çıkarak her türlü provokasyonu önledi. Kurgulanan hiç bir tezgah bu ülkede tutmadı. Buradaki birlik ve beraberlik 31 Mart'ta ne olacağını gösteriyor. Kutuplaşma siyasetine izin vermedik. Cunta zihniyetine teslim olmadık." ifadelerini kullandı.

"Suriye'den Irak'a kadar ülkemize oynanan her oyunu sahada bozacağız"

Pensilvanya'daki şarlatanın kuklalarına rağmen mahkemelerimiz döktükleri her damla kanın hesabını alçaklardan tek tek soruyor diyen Erdoğan açıklamasının devamında şunları söyledi: Artık Türkiye'de kimsenin işlediği suç yanına kar kalmıyor. Bu ülkede adaleti muhakkak tecelli ettireceğiz. Suriye'den Irak'a kadar ülkemize oynanan her oyunu sahada bozacağız.

Türkiye'yi Doğu Akdeniz'deki enerji pastasından uzak tutmak isteyenler 31 Mart'ı bekliyor. Güney sınırımızda terör devleti kurmak isteyenler 31 Mart'ı bekliyor. Suriye'nin kuzeyinde ülkemiz karşıtı bir terör  koridorunun oluşturulmasına fırsat vermeyeceğiz. 31 Mart'tan alnımızın akı ile çıkmamız şart. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Hatay'ın tüm ilçelerindeki tarih yazmamız gerekiyor. Bunların 31 Mart'ı sıradan hale getirimesine karşı çok uyanık olacağız. 

"Boş teneke çok ses çıkartır"

İskenderun'da muhalefeti eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Boş teneke çok ses çıkartır, ülkemizde muhalefetin durumu bu. Ülkeyi güçlendirecek tek projeleri yok." vurgusunu yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar