Eylül Yağlıkara hakkında Ankara Valisi Topaca açıklama yaptı

Eylül Yağlıkara'nın cenazesinin ardından açıklama yapan Ankara Valisi Ercan Topaca, "Yavrumuzun boğularak, öldürüldüğünü tahmin ediyoruz. Şu an itibariyle bir tutuklu 4'te gözaltına olan şahıs var. Başka bu olayı bilen kişiler de çıkabilir." dedi.

Eylül Yağlıkara hakkında Ankara Valisi Topaca açıklama yaptı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
30 Haziran 2018 Cumartesi 18:44

Cenazeden sonra açıklama yapan  Ankara Valisi Ercan Topaca, "Yavrumuzun boğularak, öldürüldüğünü tahmin ediyoruz. Şu an itibariyle bir tutuklu 4'te gözaltına olan şahıs var. Başka bu olayı bilen kişiler de çıkabilir. Şunu biliyoruz, bütün kamuoyunun bütün milletimizin bu işten bu hunharca olaydan olumsuz etkilendiğini, acıma hissinin bu canice olayın tepkisi içerisinde bu işin faillerinin hak ettikleri cezayı çekmeleri konusunda beklenti var. Bütün vatandaşların devletimize güvenmelerini, hukuk nezdinden ne gerekiliyorsa yapılacağını ifade etmek istiyorum. Eylül kızımızın ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

SUÇUNU İTİRAF ETMEDİ

Tutuklu olan kişininin suçunu itiraf edip etmediği sorusu üzerine Topaca, "Suçunu henüz itiraf etmedi. Soruşturma tekniğinde deliller toplanacaktır" dedi.

YARDIM VAR MI?

İlk gördüğümüz kadarıyla münferit bir olay gibi gözükmekte diyen Vali Topaca, "Yardım da olabilir. En azından bilgisi olan kişileri düşünüyoruz. Hukuken kesin bir delil olmadıkça şu suçlu bu suçlu demek istemiyorum" dedi.

SOSYAL MEDYADA DOLAŞAN BAVUL İDDİALARI

Sosyal medyada dolaşan bavul iddiaları üzerine Topaca, "Kamuyounu yanlış kimse yönlendirmesin. Biz belli aralıklarla bu konuda sağlıklı bilgileri konuşacağız. Öyle bir bavul falan yok. Bizim üzerinde çalıştığımız bir araç var. Olay yerinde yavrumuzu öldürüp, gömdüğüne dair deliller var" şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar