Eski bakanlık çalışanlarına ByLock soruşturması

Sağlık Bakanlığı ve Gıda Tarım Bakanlığı eski çalışanlarına yönelik ByLock soruşturmasında 34 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 27 şüpheli yakalandı.

Eski bakanlık çalışanlarına ByLock soruşturması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
22 Ocak 2019 Salı 09:29

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sağlık Bakanlığının 30'u ihraç edilen 33 personeli ile Tarım ve Orman Bakanlığının bir eski personeli hakkında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltı kararı çıkardı.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı ve hastanelerinin, çoğu ByLock kullanıcısı olan 30'u ihraç edilen 33 personeli ile Tarım ve Orman Bakanlığının bir eski personeli hakkında gözaltı kararı çıkarıldığı, gözaltı işlemlerinin Ankara ile 5 ilde sürdürüldüğü belirtildi.

 Açıklamada, şu ana kadar şüphelilerin 27'sinin yakalandığı kaydedildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Haldun Bileyaz En beğenilen yorum
MSB’nin eski Personel Genel Müdürü Nizamettin EKİNCİ’nin eski personelleri...Manidar...Nizamettin EKİNCİ’nin MSB’de icra ettiği askeri öğrenci, memur alımı, unvan değişikliği sınavları titizlikle incelenmeli; hepsi skandal. Sınav komisyonlarında yer alan Millî Savunma Bakanı Müsteşarı Ali FİDAN (görevden alınmıştır), Bakan Yardımcısı Yunus Emre KARAOSMANOĞLU, Bütçe ve Malî Hizmetler Genel Müdürü Şinasi TOĞROL, Tedarik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail ALTINTAŞ, ASAL Genel Müdürü Tuğgeneral Davut ALA ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Kemal AKYÜREK’in de bu skandallardaki katkıları unutulmamalıdır...