Diyarbakır'da kan donduran olay! Eşini 25 yerinden bıçakladı, çocuklarının boğazını kesti

Diyarbakır'da kan donduran bir olay yaşandı. Kentin Kayapınar ilçesinde bir baba, ailesine bıçak ve makasla saldırdı. Cani babanın boğazını kestiği çocuklarından 1'i hayatını kaybederken, kızı ve 25 yerinden bıçakladığı eşi ağır yaralandı

Diyarbakır'da kan donduran olay! Eşini 25 yerinden bıçakladı, çocuklarının boğazını kesti
Son Güncelleme: 6 Aralık 2021 Pazartesi 13:48
6 Aralık 2021 Pazartesi 13:45

Olay, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mahmut B. (40) cinnet getirerek eline aldığı bıçak ve makasla ailesine saldırdı.

Kanlar içerisinde kalan ailenin bağrışmalarını duyan komşuların haber vermesi üzerine, olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi.

ANNE VE KIZI AĞIR YARALANDI

Ekipler, 39 yaşındaki anne Sabika B., 15 yaşındaki Elif ve 18 yaşındaki Muhammet Semi B.’yi kanlar içerisinde buldu. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleler yapılırken, 18 yaşındaki Muhammed Semi B.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olan anne ve kızın hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

2 ÇOCUK EVDEN KAÇARAK KURTULDU

Katil zanlısı, olay yerine gelen Kayapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Evden kaçarak canını kurtaran iki kardeş, güvenlik güçleri tarafından karakola götürerek koruma altına alındı. Muhammet Semi'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Cinayet büro ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar