Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten MHP'li İsmet Büyükataman'a tepki: Eşimin katledilmesini çekirdek çitleyerek izledi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Sinan Ateş’in ölümünü "yargıya intikal etmiş cinayet davası" olarak tanımladı. Ancak Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, bu tanımlamaya sert bir cevap verirken, "Eşimin katledilmesini çekirdek çitleyerek izledi, kıs kıs güldüğü bir siyasi cinayet" dedi.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten MHP'li İsmet Büyükataman'a tepki: Eşimin katledilmesini çekirdek çitleyerek izledi
Son Güncelleme: 5 Haziran 2024 Çarşamba 16:03
5 Haziran 2024 Çarşamba 16:01

Ankara’da 30 Aralık 2022’de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti, siyasi arenada yankılarını sürdürmeye devam ediyor.

'YARGIYA İNTİKAL ETMİŞ BİR CİNAYET'

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, partisinin grup toplantısında MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sözlerini sosyal medya hesabından paylaşarak, Sinan Ateş suikastının "yargıya intikal etmiş bir cinayet" olduğunu belirtti. Büyükataman, cinayet davasında partilerinin ve Ülkü Ocakları’nın suçlanmasının, Ülkü Ocakları’na suç örgütü gölgesi düşürmek için çalışan ajan ve provokatörlerin sırtının sıvazlanmasıyla ilişkili olduğunu savundu. "Hepsini biliyoruz, hepsini takip ediyoruz, verilmeyecek bir hesabımızın olmadığını cümle alemle paylaşıyoruz" dedi.

AYŞE ATEŞ’TEN SERT YANIT: İNSANLIK DIŞI BİR TAVIR

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ise, İsmet Büyükataman’a yönelik sert bir yanıt verdi. Büyükataman’ı suçlayan Ayşe Ateş, cinayetin siyasi olduğunu vurgulayarak, Büyükataman’ı insanlık dışı bir tavır sergilemekle itham etti. Ateş, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'EŞİMİN KATLEDİLMESİNİ ÇEKİRDEK ÇİTLEYEREK İZLEDİ'

"Ey İsmet Büyükataman! Ey makam sahibi muhterem kişi! İnsandan vefa dilenen bu yüzyılın koltuğuyla insanlığını çiğneyen hiçi! Yaptığın paylaşım izaha muhtaç. Gel, düzeltelim. Yargıya intikal etmiş bir cinayet davası değil. ‘Evladım’ dediğin insanın -öldürüleceğini bildiğin hâlde- canice öldürülmesini önlemek için hiçbir girişimde bulunmadığın, sokak ortasında katledilmesini çekirdek çitleyerek izlediğin, katledildikten sonra, sana ‘dede’ diyen kızlarımın gözyaşlarına kıs kıs güldüğün bir siyasi cinayet.

'ÜLKÜ OCAKLARI VE MHP MENSUBU OLDUĞU BİR SİYASİ CİNAYET'

Tutuklu bulunanların ve cinayet şüphelisi sıfatıyla hakkında soruşturma yürütülenlerin büyük çoğunluğunun Ülkü Ocakları ve MHP mensubu olduğu bir siyasi cinayet. Dedim ya: Paylaşımın izaha muhtaç. Görünen o ki varlığın da insanlığa muhtaç."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar