Erkoçlar: Tıpta yeni yöntemler var, çocuk için onlara bakıyorum

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, Hürriyet Yazarı Cengiz Semercioğlu'na röportaj verdi. Erkoçlar, mesleği, evliliği ve gelecek planlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erkoçlar: Tıpta yeni yöntemler var, çocuk için onlara bakıyorum - Sayfa 1

Eşin Tuğba’yla nasıl tanıştınız?

- Yakın bir arkadaşımız tanıştırdı. Dışarıda ilk kez baş başa görüşeceğimiz gün Tuğba’ya “Ne olur, Nişantaşı tarafında görüşmeyelim” dedim. “Bir şey olmaz, City’s’de buluşalım” dedi. Onun işyerine yakın diye orada buluşmak istedi. “Gel Anadolu yakasında görüşelim. Avrupa yakası basın kaynıyor” dedim ama o Nişantaşı’nda ısrar etti. Kaşındı! “Tamam, sen bilirsin” dedim, görüştük. Bir baktım görüşmenin sonuna doğru fotoğraflarımız çekiliyor! 

1 16
 
Erkoçlar: Tıpta yeni yöntemler var, çocuk için onlara bakıyorum - Sayfa 2

Tuğba daha önce öyle bir durumla karşılaşmadığı için korkup kaçar mı diye endişelendim. Külkedisi gibi bırakıp gidecek mi beni? Mekandan ayrı ayrı çıktık, ona “Sen önden çık, beni aşağıda bekle” dedim. Bir veda öpücüğü kondurur, “Görüşürüz” derim diye düşündüm ama diyemedim. Çünkü Tuğba gitti. “İlk ve son görüşmemiz oldu galiba” dedim o an... 

2 16
 
Erkoçlar: Tıpta yeni yöntemler var, çocuk için onlara bakıyorum - Sayfa 3

Basın senin peşinde diye korkabilir tabii...

- Aynen. Bir şey yok fotoğraflarda ama direkt “sevgilisi” diye yazacaklardı. Yanımda güzel bir kadın gördükleri zaman direkt yazıyorlar çünkü “Yeni aşkı” vs diye. Sonra nabız yokladım, “Ne oldu? Ailen bir şey dedi mi? Bir sorun var mı?” diye sordum. “Yoo, sorun yok” dedi.

3 16
 
Erkoçlar: Tıpta yeni yöntemler var, çocuk için onlara bakıyorum - Sayfa 4

Öyle başladı yani ilişkiniz...

- Evet. 

4 16