Ergen: Çocuklarımın güvenliğinden endişe duyuyorum

Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik'in arabasını çizdiğini söyleyip "Çocuklarımın güvenliğinden endişe duyuyorum." diyerek savcılığa şikayette bulundu.

Ergen: Çocuklarımın güvenliğinden endişe duyuyorum - Sayfa 1

 

Şarkıcı  Gülben Ergen, kendisine atılan SMS'lerde hakaret ve tehdit edildiği gerekçesi ile savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde, eski eşi  Erhan Çelik'in otoparkta 2 saat 15 dakika pusu kurup kendisini beklediğini, arabasını çizdiğini ve arabadan çıkmaması üzerine otoparkı terk ettiğini savundu.

1 13
 
Ergen: Çocuklarımın güvenliğinden endişe duyuyorum - Sayfa 2

Attığı mesajlarla  Gülben Ergen'i tehdit ettiği gerekçesiyle şüpheli sıfatı ile ifade veren  Erhan Çelik'in asistanı S.K., soruşturmaya konu mesajları kendisinin attığını söyledi.  İstanbul  Anadolu Adalet Sarayı'na geçtiğimiz günlerde bir dilekçe ile başvuran  Gülben Ergen'in avukatı Altın Mimir, müvekkilinin cep telefonuna gelen tehdit ve hakaret içerikli mesajlar nedeni ile 2 kişi hakkında şikayetçi olmuş, bu kişilerin eski eşi  Erhan Çelik ile bağlantılı çıkması üzerine  Erhan Çelik de şüpheli sıfatı ile ifadeye çağrılmıştı.

2 13
 
Ergen: Çocuklarımın güvenliğinden endişe duyuyorum - Sayfa 3

Gülben Ergen'in avukatı 23  Eylül 2017 tarihinde müvekkilinin eski eşi  Erhan Çelik'in otoparka giderek müvekkilini 2 saat 15 dakika boyunca pusu kurup beklediğini savunan Avukat Mimir, "Otoparkta tam 2 saat 15 dakika pusu kurarak müvekkilimizi beklemiş, bu süre zarfında iki defa da müvekkilimizin arabasının yanına giderek arabasını çizmiş ve zarar vermiştir. Müvekkilimizin dışarıya çıkmaması üzerine bir süre sonra orayı terk etmiştir" iddiasında bulundu.

3 13
 
Ergen: Çocuklarımın güvenliğinden endişe duyuyorum - Sayfa 4

 Avukat Mimir,  Erhan Çelik'in çeşitli basın yayın kuruluşları ile işbirliği yapmak suretiyle toplum nezdinde farklı bir algı yaratarak müvekkilini küçük düşürmeyi amaçladığını savunarak, müvekkiline iki ayrı hattan gelen tehdit ve hakaret içerikli mesajlar nedeni ile  Erhan Çelik'in arkadaşı H.G. ve asistanı S.K.'nın kardeşi M.E.K. hakkında şikayetçi oldu. 

4 13