Öğrencilerin sahur davetine Erdoğan'dan ziyaret: Çayınız hazırsa geliyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendilerini Twitter’dan sahur için çağıran öğrencilere, “Çayınız hazırsa geliyorum” diyerek, öğrencilerle sahur yaptı.

Öğrencilerin sahur davetine Erdoğan'dan ziyaret: Çayınız hazırsa geliyorum
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
1 Haziran 2018 Cuma 09:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter’dan aldığı sahur davetine gitti. Ankara’da Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı Hüseyin Gazi Öğrenci Yurdu'nda kalan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Diş Hekimliği öğrencisi Güngör Atak, Twitter'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sahur yapmaya davet etti.

 Öğrenci Twitter adresinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi Twitter sayfasını etiketleyerek, “Sayın Cumhurbaşkanım, bir gece de bizim Hüseyin Gazi Yurdunda sizi misafir etsek de sahuru birlikte yapsak?” sözleri ile sahura davet etti.

 ERDOĞAN’DAN YANIT

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencinin bu daveti üzerine, “Çayınız hazırsa geliyorum” sözleri ile giderek öğrencilerle birlikte sahur yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada öğrencilere bir konuşma yaptı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yaşındaki gençlere seçilme hakkı verilmesine değindi. Ak Parti döneminde yapılan teknolojik gelişmelerden de bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siz gençlerden bu dinamizmi bekliyorum. 'Acaba' demeyin, 'Biz yaparız' deyin. Bu ülkenin, bu milletin evladı yapar. İnşallah gelecek bizimdir. Bu genç nüfusla, bu dinamik nüfusla inşallah bizler bu asrı; 2053, 2071 tamamen kendi lehimize çevireceğiz. Tabi ilk önce 2023" şeklinde konuştu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar