Cumhurbaşkanı Erdoğan: Parmak sallayanlarla mücadele ettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda konuştu. Erdoğan, "Biz zaferlerini masa başında değil er meydanında kazanan bir milletiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Parmak sallayanlarla mücadele ettik
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
30 Ağustos 2018 Perşembe 20:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla resepsiyon düzenledi.

 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nice zaferleri Ağustos ayında kazandık"  dedi ve şöyle devam etti: "Biz zaferlerini masa başında değil er meydanında kazanmakla maruf bir milletiz. Bunun için de bugün her fırsatta sahada var olmamız, sahada güçlü olmamız, sahada başarmamız gerektiğini söylüyoruz. Suriye sınırlarımız boyunca oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu da işte bu şekilde yıktık."  

"Suriye'de Münbiç'i Amerikalılarla görüşerek, teröristlerden arındırmanın yollarını arıyoruz. İdlip'de yeni bir Halep faciası yaşanmaması için Ruslar ve İranlılarla ortak çalışmalar yürütüyoruz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Irak'ta sınırımızın Kandil istikametini güvenli hale getirmeye başlayarak, 34 yıllık bir başka tezgahı daha bozma yolunda adımlar atıyoruz." diye konuştu.

"Parmak Sallayanlarla Mücadele Ettik"

Ayrıca Erdoğan, "Siyasi hayatımız millete parmak sallayanlarla, kibirle bakanlarla mücadele etmekle geçti. Türkiye'ye büyüklük taslayamazlar. Uluslararası alanda ülkemize kibirle yaklaşanlarla mücadele ediyoruz. Onların tasfiye oldukları günleri de göreceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sınırlarımızın içinde ve dışında görev yapan polisimize, askerimize, güvenlik güçlerimize teşekkürlerimi iletiyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar