Erdoğan: S-400 konusu bu hafta sonuçlanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Putin ile düzenlediği ortak basın toplantısında "S-400 konusu bu hafta sonuçlanacak" açıklamasında bulundu.

Erdoğan: S-400 konusu bu hafta sonuçlanacak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
11 Aralık 2017 Pazartesi 21:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren baş başa görüşme sona erdi.

 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN S-400 AÇIKLAMASI 

ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması tüm dünyada büyük infihal oluşturdu. Haftasonu protestolarda İsrail askerleri 4 Filistinliyi şehit etti. İsrail yangına körükle gitmeye devam ediyor. Değer sahibi hiç kimsenin bu cinayetleri görmezden gelmesi mümkün değildir. Kudüs konusunda Putin ile benzer yaklaşımlar içersinde olduğumuzu gördüm. Suriye'deki durumu da ele aldık. Soçi'de ele aldığımız konuları değerlendirme fırsatımız oldu. Bundan sonraki adımımız Soçi'de  ikinci görüşmemizi yapacağız.

 

Türkiye ve Rusya arasındaki bu yakın ilişki bölgesel istikrar olarak da önemlidir, anlamlıdır. Ayrıca S-400 konusuna dair ilgili arkadaşlarımızı gerekli çalışmayı yapmak için bu hafta bir araya gelip bu işi neticelendirecektir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar