Erdoğan ile Bahçeli bir araya geldi

AK Parti Grup Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lider Bahçeli Meclis kulisinde bir araya geldi.

Erdoğan ile Bahçeli bir araya geldi
Son Güncelleme: 19 Kasım 2019 Salı 13:39
19 Kasım 2019 Salı 13:32

MHP lideri Bahçeli, bugün Meclis'te grup toplantısı yapmamasına rağmen muhalefet kulisine geldi. Beraberinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Erkan Akçay, Fethi Yıldız ve Yaşar Yıldırım da yer aldı. Bahçeli, beraberindeki MHP'lilerle birlikte kuliste sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısının ardından, muhalefet kulisinde MHP lideri Bahçeli ile görüştü.

MHP lideri yaşadığı sağlık sorunlarının ardından Meclis çalışmalarına ara vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi evinde de ziyaret etmişti.

Erdoğan, Bahçeli'nin bugün Meclis kulisine gelmesinin ardından tekrar geçmiş olsun dileklerini iletti. Bahçeli sağlığının daha iyi olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Erdoğan ve Bahçeli yaklaşık 15 dakika sohbet ederken, çay içtiler.

Bahçeli'nin grup toplantısı Aralık'ta

MHP lideri Bahçeli, sağlık durumunun dışında Meclis'teki bütçe görüşmeleri nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda grup toplantısını düzenlemiyor. Bahçeli'nin bütçe görüşmelerinin sonrasında, yılbaşından önce grup toplantısı düzenleyebileceği belirtildi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar