Erdoğan: Bedeli ağır olur değil gereği yapılır dedim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlarının istifasına ilişkin sorulan soruya, 'Kısa zamanda istifalarını vereceklerdir. Aksi takdirde gereği yapılacaktır' de

Erdoğan: Bedeli ağır olur değil gereği yapılır dedim
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:44
19 Ekim 2017 Perşembe 14:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nijeryalı mevkidaşıyla basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, bir gazetecinin belediye başkanlarının istifasına ilişkin sorusuna şu cevabı verdi:


Ben bedeli ağır olacak diye bir şey söylemedim. Gereği yapılacaktır dedim. 3 belediye başkanı istifalarını verdi diğer üçü ise kısa zamanda istifalarını verecektir diye düşünüyorum. Aksi takdirde yine söylüyorum gereği ne ise gereği yapılacaktır. Arkadaşlarımızla çalışmamızın sonlanması uyumsuzluktan dolayı değildir. Karar süreciyle alakalı bir durumdur. Biz sıradan bir parti değiliz. Bu sıradan bir harekette değildir. Bu bir davadır. Bu davanın içinde olan insanlar nasıl davranacaklarını bilirler ve bize gerek kalmadan gereğini yaparlar.

 

Öte yandan CNN TÜRK'ün haberine göre, istifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de basın toplantısı sırasında Cumhurbaşkanlığı'ndaydı.

Gökçek, protokol gereği Nijerya Cumhurbaşkanı Buhari'nin onuruna verilen yemeğe katıldı. Bu yemek sırasında Erdoğan ile Gökçek arasında bir temas yaşanmadı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar