Engelli çocuk serviste unutuldu

Engelli çocuk Beylikdüzü’nde uyuduğu için serviste unutuldu. Çocuk, çevredeki vatandaşların şoförü çağırmasıyla kurtarıldı.

Engelli çocuk serviste unutuldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
7 Şubat 2018 Çarşamba 15:23

Beylikdüzü’nde servis aracında uyuyakaldığı için unutulan çocuk, duyarlı vatandaşlar sayesinde kurtarıldı.

Beylikdüzü’nde sabah erken saatlerde yaşandı. İddiaya göre, engelli kız Fatma Zehra, ailesi tarafından servise bindirilerek eğitim gördüğü okula gönderildi. Servis aracı sürücüsü ve hostes okula servisteki öğrencileri bıraktıktan sonra servis sürücüsü evine geldi. Bir süre sonra evinin önünde araç park halindeyken çevredeki vatandaşlar en arka koltukta bir kız çocuğun kapalı olan araç içinde mahsur kaldığını gördü. İtfaiye ve polis ekiplerine haber verildi. Çocuk, yaklaşık 45 dakika boyunca aracın içinde çocuk mahsur kaldı. Servis şoförüne haber verilmesiyle olay yerine gelen adam, aracın kapılarını açarak çocuğu bulunduğu yerden çıkarttı.

İhbar üzerine servisin yanına gelen polis ekipleri, çocuğun ailesine haber verdi. Paniğe kapılan aile vakit kaybetmeden araçları ile servisin bulunduğu cadde üzerine geldi, çok korktuğu görülen anne, uzun süre çocuğuna sarıldı ve öptü.

Olay yerine gelen aileden servis hostesi ve servis şoförü özür dilerken aile konu ile ilgili ilgililerden şikayetçi olmadı. Polisler tarafından tutanak tutularak minik kız ailesine teslim edildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar