Engelli çocuğunu bırakıp FETÖ’cü Öksüz’ün toplantısına gitti

FETÖ’cü Dilek M. isimli kadının engelli çocuğunu bırakarak FETÖ’nün sözde Hava Kuvvetleri imamı olan Adil Öksüz’ün düzenlediği toplantılara katıldığı belirtildi.

Engelli çocuğunu bırakıp FETÖ’cü Öksüz’ün toplantısına gitti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
27 Ağustos 2018 Pazartesi 10:11

Adana Emniyet Müdürlüğü, Fetullahçı Terör Örgütü’nün haberleşme programı olan ByLock’ta örgütün üst düzey isimleri arasında yer alan bir kadının yazışmalarını ele geçirdi.

Söz konusu program yazışmalarında kadının isminin ‘Dilek’ olduğu belirtildi. Meslekten ihraç edilip tutuklanan eşi Murat M.’nin de ‘ByLock’ kullanıcısı olduğu tespit edilen Dilek M.’nin, hem görev yaptığı okuldaki kadın öğretmenleri, hem de mahallesindeki kadınları bir araya getirip, evinde sohbet toplantıları düzenlediği belirlendi. Kocası gibi meslekten ihraç edilen Dilek M. ile ilgili bilgiler bununla da sınırlı kalmadı.

Dilek M. isimli kişinin FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminden 6 ay önce FETÖ’nün sözde Hava Kuvvetleri imamı olan Adil Öksüz’ün toplantısına gitmek o dönem 13 yaşında olan ve yatağa bağlı engelli çocuğunu evde tek başına bırakarak 2 gün boyunca toplantılara gittiği belirlendi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar