En az 7500 TL'ye çalışacak Türk personel arıyorlar

Katar Havayolları 7500 TL'ye çalışacak Türk kabin memuru arıyor. İlanı gören binlerce kişi başvuru yapılan otele akın etti...

En az 7500 TL'ye çalışacak Türk personel arıyorlar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
1 Mayıs 2018 Salı 15:01

Katar Havayolları 7500 TL maaşla Türk personeli aradığını ilan etmesi üzerine talep patlaması yaşandı. Düzenlenen etkinliğe binlerce aday başvurunca otelde ayrı bir salon açıldı. Birçok aday ise kendilerine sıra gelmeyeceğini düşünerek salondan ayrıldı.

Daha sonrasında salonda kalan adaylar görevliler tarafından sırayla mülakata alındı. Mülakata giren adaylar kendilerini şanslı olarak görürken sonuçların bir gün sonra kendilerine açıklanacağını söyledi. Ayrıca mülakatta maaşla ilgili bilgi verilmediği ifade edildi.

İYİ İNGİLİZCE KONUŞMA VE YAZMA ŞARTI ARANDI

Başvuruda bulunanların minimum 21 yaşında, en az lise mezunu ve akıcı İngilizce yazıp konuşma şartı arandı. Kabul edilenlerin 6 aylık deneme süresi sonunda Katar Havayolları'nda vergisiz (1500 euro)7 bin 500 TL’yi geçen maaşlarla çalışma şansı yakalayacağı öğrenildi. Uçuş saati artıkça personelin maaşı da yükselecek.

DOHA’DA ORTAK KULLANIMLI EŞYALI DAİRE…

Başvurusu kabul edilen adaylar, Doha’da ortak kullanımlı eşyalı daire tahsis edilecek. Geniş gövdeli uçaklarda sorumlu olduğunda personelin maaşı 15 bin Lira’yı da geçecek. (HT)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar