Emre Belözoğlu hakkında soruşturma

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından FETÖ futbol yapılanması davasına gönderilen cevabi yazıda futbolcu Emre Belözoğlu hakkında FETÖ kapsamında soruşturmanın yürütüldüğü; Alper Potuk, Orhan Şam, Tuncay Şanlı, Gökhan Gönül, Mehmet Topal hakkında ise takipsizlik verildiği kaydedildi.

Emre Belözoğlu hakkında soruşturma
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
10 Ocak 2019 Perşembe 13:12

İstanbul 32. Ağır Ceza Mahkemesi bugün görülen duruşmada, tutuklu sanık Zafer Biryol getirildi. Tutuksuz sanık Ömer Çatkıç da duruşmada hazır bulundu. Mahkeme Başkanı Ömer Günaydın, önceki celse sanık ifadeleri üzerine bazı futbolcular hakkında FETÖ soruşturması yürütülüp yürütülmediğine ilişkin Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca 7 Ocak 2019 tarihli yazı gönderildiğini tutanağa geçti.

Söz konusu yazıda, sanık Bekir İrtegün'ün ismini verdiği kişilerden, futbolcu Emre Belözoğlu hakkında FETÖ / PDY Silahlı Terör Örgütü'ne yönelik İstanbul'da soruşturmanın devam ettiği kaydedildi. Ayrıca sanık Ömer Çatkıç'ın ismini verdiği öğretmen olan Uğur Kepir hakkında ise Antalya Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturma yürütüldüğü, futbolcu Erkan Özbey hakkında ise halen İstanbul'da bir FETÖ soruşturmasının devam ettiği belirtildi. Yazıda, futbolcular Alper Potuk, Orhan Şam, Tuncay Şanlı, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal hakkında takipsizlik kararı verildiği kaydedildi..

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar