Dilipak'tan şaşırtan AK Parti çıkışı

Akit TV’de yayınlanan bir programda konuşan Abdurrahman Dilipak, “Ya ben kendimi inkar edeceğim ve AK Partililere şirin gözükeceğim, ya da susmayacağım. Bu iktidara hep destek oldum ama yanlışa karsı çıkarım.” İfadelerini kullandı.

Dilipak'tan şaşırtan AK Parti çıkışı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
2 Ekim 2018 Salı 12:06

 Gazeteci- yazar Abdurrahman Dilipak Akit TV’de Derin Gerçekler programına katıldı. Dilipak burada gündeme ilişkin konuştu.

 Dilipak şu ifadeleri kullandı:

“Ya ben kendimi inkar edeceğim ve AK Partililere şirin gözükeceğim, ya da susmayacağım. Bu iktidara hep destek oldum ama yanlışa karsı çıkarım. McKinsey'in FETÖ'den farkı yoktur. ENRON'a danışmanlık yapan bir kirli şirketi Türkiye'ye sokamazsınız. Bunu yapamazsınız. Sokarsanız cehennemin dibine kadar yolunuz var.Geçmişte Irak tezkeresine karşı çıkmıştım. Doğru bildiğimi yaparım ve yapmaya devam edeceğim. Bunlar ne savunma sanayinizi bırakırlar ne tarımınızı. IMF gelse bunlardan daha kötü olmaz. Bunlar sahtekar, bunlar dolandırıcı. Bunlar Rorschild'lerin truva atı.

“Böyle giderse Türk ekonomisi batacak”

Büyük bir komplo ile karşı karşıyayız. Ben McKinsey'e karşı çıkarken Tayyip Erdoğan'ı savunuyorum. Bu böyle devam edemez. Yanlış atamalar var. Bu atamalar da komplonun bir parçası. Türkiye'yi Birleşik Arap Emirlikleri'ne ve Suudi Arabistan'a benzetecekler. Erdoğan'ın da buna izin vermeyeceğine inanıyorum. Bu kafayla giderlerse teğet meğet gitmeyecek. Türk ekonomisi batacak. Eğer önlem alınmazsa Türkiye'ye de Tayyip Erdoğan'a da yazık olacak."

“Surat asmak hakkımız”

Dilipak sosyal medya hesabından yapığı paylaşımla sözlerine açıklık getirdi. Dilipak "Mc kinseyi eleştirmek ne zamandan beri AK Parti’ye savaş açmak oluyor. Ah bu kafa. Biz AK Parti yokken de Rothchildlere karşıydık. İçimizdeki McKinsey Muhip'leri ve işbirlikçilerine tebessüm mü edeceğiz. Surat asmak hakkımız." ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

DİLİPAK En beğenilen yorum
BU KİŞİ DOĞRU SÖYLEYECEĞİM DİYE ÜMMETİN SON KALESİNİ DE BOMBALIYOR BRAVO HEP BÖYLE OLMUŞTUR ZATEN İNSANLARA ŞİRİN GÖRÜN TARAFTAR TOPLA SONRA DA ÇIKARLARIN İÇİN BUNU KULLAN BU ŞAHIS ÖNCE NE İLE GEÇİNİYOR EKONOMİYE NE KATMIŞ HANGİ İLE MEŞGUL BİR ASKERİ ÜCRETLİ KADAR VERGİ VERİYORSA KONUŞSUN BENCE