Devler Cedi Osman'ın peşinde!

2015’ten beri forma giydiği CAVS’tan ayrılmasına ‘yüksek ihtimal’ gözüyle bakılan Cedi Osman’a, NBA’in şampiyonluk adaylarından Brooklyn Nets ile Los Angeles Clippers talip oldu.

Devler Cedi Osman'ın peşinde!
Son Güncelleme: 6 Mart 2021 Cumartesi 14:18
6 Mart 2021 Cumartesi 12:30

NBA’de 25 Mart’ta kapanacak takas döneminde takım değiştirmesi muhtemel oyuncular arasında Cedi Osman da gösterildi.

The Athletic’ten Shams Charania’nın haberine göre Cleveland Cavaliers, forvetler Cedi Osman ve Taurean Prince ile pivot Javale McGee’yi takas yoluyla göndermeyi planlıyor. FortyEightMinutes. com’dan Sam Amico, Cedi Osman ile şampiyonluğun iddialı ekipleri Brooklyn Nets ve Los Angeles Clippers’ın ilgilendiğini yazdı. Clippers’ın koçu, 2017-18 sezonunda Cedi Osman’lı Cleveland Cavaliers takımının başındaydı.

2017'den beri NBA'de oynuyor

Los Angeles Clippers yetkililerinin, rotasyona derinlik katacak oyunculardan biri olarak gördüğü Cedi’nin yanı sıra JaVale McGee’yi de kadrosuna dahil etmeye kararlı olduğu belirtildi.

Sezon başı NBA’in süper yıldızlarından James Harden’ı transfer eden Brooklyn Nets’in de kadrosunu derinleştirmek adına Cleveland’dan Cedi Osman ve Andre Drummond’u istediği kaydedildi. 2015 draftında Minnesota Timberwolves tarafından 2. turda ilk sıradan seçilen Cedi, daha sonra Cleveland Cavaliers’a takas edilmiş ve 2017’de bu kulüpte oynamaya başlamıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar