Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye: İspat etmezsen namertsin

Manisa'da partililere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'nin 'Parti kurmak için Pensilvanya'dan icazet aldı' sözlerine, " İnce, benim icazet almak için Pensilvanya’ya gittiğimi ispat edemezsen namertsin. Biz sadece halktan aldığımız izinle yola çıktık."şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye: İspat etmezsen namertsin
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
28 Mayıs 2018 Pazartesi 16:49

Muharrem İnce'nin Pensinvanya iddialarına yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan,  "AK Parti’yi kurarken Pensilvanya’ya gittim mi gitmedim mi? Benim gittiğimi söylüyorlar. Şimdi İnce, sana buradan bir nasihatte bulunacağım. Sen siyasette daha çıraksın. Siyaset dürüstlük ister. Sen yalanla başladın. Senin genel başkanın yalancı. Sen de hemen kaptın ondan bir şeyler. Bizim Pensilvanya’dan izin almaya ihtiyacımız olmadı. Böyle bir şey söz konusu değildir. İnce, benim icazet almak için Pensilvanya’ya gittiğimi ispat edemezsen namertsin. Biz sadece halktan aldığımız izinle yola çıktık. İnce açıkla bakalım ben kiminle gittim Pensilvanya’ya? Açıklamazsan namertsin." açıklamasında bulundu.

"Anamuhalefet yatırımdan anlamaz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anamuhalefetin Cumhurbaşkanı adayı yatırım matırım anlamam diyor, doğru anlamaz. Yerli otomobil için ne diyor? ‘Sayın Erdoğan geriden geliyor’ diyor, şu hale bak ya. 20 yıl geriden geldiğimi söylüyor, vah zavallı vah! Sadece otomotiv ihracatından 30 milyar dolar kazandık." şeklinde konuştu

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar