Az Önce! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Endonezya'ya yardım mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Endonezya’da meydana gelen deprem ve tsunami felaketinde, Türkiye yaraların sarılması için her türlü yardımı sağlamaya hazırdır" ifadelerini kullandı.

Az Önce! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Endonezya'ya yardım mesajı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
30 Eylül 2018 Pazar 15:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin, depremle sarsılan Endonezya'nın yaralarının sarılması için her türlü yardımı sağlamaya hazır olduğunu bildirdi. 

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Endonezya'da meydana gelen deprem ve tsunami felaketinde hayatlarını kaybedenler için  başsağlığı dileklerini iletti.

Yaralananlara acil şifalar temennisini aktaran Erdoğan, paylaşımında, "Endonezya'da meydana gelen deprem ve tsunami felaketinde hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Kardeş Endonezya halkının başı sağ olsun. Türkiye, Endonezya'nın yaralarının sarılması için her türlü yardımı sağlamaya hazırdır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajını hem Türkçe hem de İngilizce olarak paylaştı.

Ölü sayısı bin 203'e yükseldi

Endonezya'nın Sulawesi Adası'nda cuma günü meydana gelen deprem ve ardından oluşan tsunamide ölü sayısı bin 203'e çıktı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar