Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız

katıldığı sempozyumda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ABD'nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
14 Ağustos 2018 Salı 11:32

AK Parti’yi anlamak için önce Türkiye ve Türk milletini anlamak gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçim sonrasındaki tavırlar AK Parti’yi değil milleti yenememiş olmanın hırsında kaynaklanıyor” açıklamasını yaptı.

 Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“Önceden bu tür hareketler örtülü bir şekilde yapılırdı. Şimdi bodoslama bir şekilde üzerimize geliyorlar. İlgili kurumlar çalışıyor ve süreci takip ediyoruz. Ekonomimiz tıkır tıkır çalışıyor. Kendi topraklarımızda da bölgemizde de istikrarın teminatı bir ülkeyiz. İşin ekonomi tarafının küresel boyutu olduğu gayet açıktır. ABD sadece bize karşı değil pek çok yeri hedef almıştır. Ülkemize yönelik daha büyük daha derin bir operasyon var. 

AK Parti dönemimde bizim yaptığımız en önemli değişim devletimiz ile milletimizi barıştırarak ülkemizdeki ekonomiyi iyi bir yere taşımak. Bunlar bize sahada istediklerini yaptıramayınca ekonomiyi bir silah olarak kullanmaktan çekinmiyorlar.

Ne yapmak istiyorsunuz? Bu milletin karakteri sağa sola yönelen bir karakter değildir. Yaşadığımız sürecin bize bir maliyet var ama operasyonu gerçekleştirenlere de bir maliyeti var.

15 Temmuz’da olduğu gibi bugün de doların enflasyonun karşısında aynı kararlılıkla duracağız

Buradan iş dünyamıza sesleniyorum. En güzel cevap işimize 4 elle sarılmak olacaktır. Daha çok üreteceğiz, daha çok ihraç edeceğiz. ABD'nin elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız. Onların iPhonu varsa öbür tarafta Samsung var, Venüs var Vestel var. Ne yaptığımızı anlasınlar. Biz kendimize yeteceğiz. Biz insansız hava araçlarını istediğimizde 'Kongre izin vermiyor' diyorlardı. Kötü komşu bizi ev sahibi yaptı. Bunları üretiyoruz. Sıkıntımız yok"

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar