Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Münbiç açıklaması

24 Haziran seçimleri kapsamında Samsun'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Şu an Münbiç'te devriye gezmeye başladı. Ne dedik iş bilenin, kılıç kuşananın." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Münbiç açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
18 Haziran 2018 Pazartesi 15:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sizleri saygı ile selamlıyorum Samsun. Muhteşemsin Samsun. Havalimanından gelene kadar Samsun bir başkaydı bugün kabına sığmıyorsun. Samsun bizim göz bebeğimiz. Samsun bizim yoldaşımız. Biz birileri gibi sadece Samsun'u seçim zamanlarında hatırlamıyoruz. Son 4 yıl içerisinde 5 kez Samsun'a geldim. Sizlerle dertleştim." dedi.

"1 milyon 300 bin kişi Yenikapı'yı doldurdu"

AK Parti'nin Yenikapı mitingi hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "1 milyon 300 bin kişi Yenikapı'yı doldurdu. Samsun da kendi ölçeğine göre meydanı bugün aynı şekilde doldurdu. Samsun nasıl bize sahip çıkmışsa biz de Samsun'un desteğine layık olmaya gayret ettik. icraat yapmanın, hizmet üretmenin peşinde koştuk. Siyasetimize yalanı, iftirayı bulaştırmadık. 3-5 oy uğruna terör örgütünün siyasi uzantısına yoldaşlık yapmadık. Senin ne işin var Edirne'de? Kim bu adam? 7 Haziran'da benim Kürt kardeşlerimi sokağa dökerek 53 vatandaşımın ölümüne neden olan kişi değil mi? Bu parti başka aday mı bulamadı? İlla genel başkanlar aday oluyorsa senin genel başkanın neden olmadı?" şeklinde konuştu.

"Bay Muharrem sen bu işi bilmiyorsun"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Muharrem'in keyfini kaçırsa da 29 Ekim'de ülkemize yılda 90 milyon yolcu kapasiteli dünyanın en büyük havalimanlarından birini kazandırıyoruz. Benim dışımdaki adaylardan terörle mücadele dışında bir şey duydunuz mu? Adam gidiyor işin başını ziyaret ediyor zaten. Bay Kemal İran'la görüştünüz mü diyor? Bay Muharrem sen bu işi bilmiyorsun 16 yıldır biz bu mücadeleyi veriyoruz." açıklamasında bulundu.

"Münbiç'te devriye gezmeye başladı"

Münbiç operasyonu hakkında açıklamalarda bulunana Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saadet'e, sözde İYİ Parti'ye oy verenlere de sesleniyorum, HDP'ye de sesleniyorum. Bir beka mücadelesi veriyoruz. Bu mücadeleyi er ya da geç biz kazanacağız. Şu anda Münbiç'teyiz. Şu anda devriye gezmeye başlandı. Son 16 yılda sosyal devlet anlayışını her alana teşmil ettik. 81 milyonun tamamının refah düzeyini yükseltme çabası içinde olduk.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar