Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kurlar bizi vuramazsınız geçin o işleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Isparta'da partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çıkmış birileri yok kurmuş, şuymuş, buymuş... Geçin o işleri. Kurla, manipülasyonlarla bizi vuramazsınız. Ekonomi bizim işimiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kurlar bizi vuramazsınız geçin o işleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
27 Mayıs 2018 Pazar 15:53

Afrin’de etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu an itibarıyla teröristlerden 4480’ini etkisiz hale getirdik. Evvel Allah… Güvenlik güçlerimiz Mehmedimizin kanını yerde bırakmadı. Kuzey Irak’ta PKK’lı 419 teröristi etkisiz hale getirdik. Yurtiçinde 405 teröristi etkisiz hale getirdik.  Nerede terörist varsa Mehmetçiğimiz orada, güvenlik korucularımız orada. Çünkü bu ülkenin refahı, bu ülkenin huzuru, bu ülkenin güvenliğini hiç kimse bozamaz. Çıraklarla bu iş olmaz, bu iş yürek işi. Bunlar ne diyorlardı, "Afrin'de ne işiniz vardı" diyorlardı." ifadelerini kulland.

"BİZİ MANİPÜLASYONLARLA VURAMAZSINIZ"

Yükselen döviz kuru ve CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Diyor ki, 'Erdoğan 3. Köprüyü yapmış. Ben de gelirim 4. yaparım' diyor. Ne haddine. Bir yandan onu yaptırmam diyorsun, bunu yaptırırım diyorsun. Şu anda büyümede 7,4 ile dünyada bir numarayız. Birileri ‘kur’ diyor, geçin o işleri. Kurla murla bizi vuramazsınız. Bu manipülasyonlarla bizi vuramazsınız" şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

metin En beğenilen yorum
kur farkı sorun degilse benzini neden zam lı alıyoruz reis yoksa yalanmı konuşuyorsun