Cumhurbaşkanı Erdoğan: Verdiğimiz mesajları ne olur dikkate alın

Tuzla'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'da çıkan yangında 5 kardeşimiz yanarak öldü, 11 kardeşimiz ağır yaralı. Metruk denilebilecek noktada. Boş bina diye oraya yerleşen vatandaşlarımız böyle bir durumla karşı karşıya kaldı. Onun için bizim verdiğimiz mesajları ne olur, dikkate alın." dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Verdiğimiz mesajları ne olur dikkate alın
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
29 Mart 2019 Cuma 12:03

İstanbul’da 8 ilçede mitinginin olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tuzla'dan Pendik'e geçeceğim. Sözlerimin hemen başında 24 Haziran seçimlerinde şahsıma vermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyorum. Nasıl size son 25 senede mahcup olmamışsak bundan sonra da olmayacağız. Tayyip kardeşinizi iyi tanımışsınızdır.” ifadelerini kullandı

 Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

"Biz şahsımıza oy verenleri değil, 82 milyonun cumhurbaşkanıyız. Biz evine helal rızık götürmek için emek veren işçimizin, esnafımızın, üreten girişimcilerimizin Cumhurbaşkanıyız. Bugün Ankara'da çıkan yangında 5 kardeşimiz yanarak öldü, 11 kardeşimiz ağır yaralı. Metruk denilebilecek noktada. Boş bina diye oraya yerleşen vatandaşlarımız böyle bir durumla karşı karşıya kaldı. Onun için bizim verdiğimiz mesajları ne olur, dikkate alın. Benim insanım modern bir yaşam tarzına ulaşsın. Bunun için biz sizin hizmetkarınız olarak yapalım, siz de huzur içinde yaşayın.

Sizler İstanbul’u onlara teslim etmediniz. Eminim yarın da teslim etmeyeceksiniz. Biz doğruyu anlatalım. Bize düşen bir kere azmettin mi Allah’a tevekkül et.

Siyaset vatanının bekasını, milletinin menfaatini kendi çıkarı önüne koymayı gerektirir. Ülkesi, şehri için koşmayı, ter dökmeyi gerektirir. Türkiye'yi ve şehirlerimizi daha müreffeh yarınlara ulaştırma peşindeyiz. 25 yıldır hep gönülleri kazanmanın çabasında olduk. Bu ülkede tek bir dikili ağaçları olmayan, onlara inat Türkiye'ye projelerimizle yatırımlarımızla damgamızı vuruyoruz. Son 17 yılda 255 katrilyon lira yatırım yaptık.

Ezan düşmanları ile bayrak düşmanları ile bizim işimiz yok. Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge var mı? Kürdistan Kuzey Irak’ta defol oraya git. HDP’ye gönül veren kardeşlerimize sesleniyorum siz bunların peşinden mi gideceksiniz. Bunlar benin Kürt kardeşlerimi temsil edebilir mi? Bunlar bizim gönderdiğimiz paralarla orada çukur açtılar. Kadın biz sırtımızı ‘PKK’ye YPG’ye dayadık’ diyor. Bizde sırtımızı Allah’a ve milletimize dayadık.

 Cudi’de, Gabar’da inlerine girdik. FETÖ’cüler de kaçıyor biz kovalıyoruz. Milletimin huzurunu asla kaçıramaz."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar