Erdoğan'dan döviz açıklaması: Biz sağlam durdukça onlar hüsrana uğradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dokuz Eylül Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'dan döviz açıklaması: Biz sağlam durdukça onlar hüsrana uğradı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
19 Ekim 2018 Cuma 12:32

Dokuz Eylül Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Süreçte en büyük yatırımı eğitime yaptıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, henüz arzu edilen neticenin olmadığını ifade etti.

Erdoğan şu açıklamaları yaptı

“Kendi bireysel çekişmelerinin ve ideolojik saplantıların olduğu üniversitelerin hayırlı bir iş üretmesi mümkün değildir.

Nitelik noktasında sıkıntılarımız olabilir ama önümüz şu an açık. Organize Sanayi Bölgeleri ile okulları iç içe getirme konusunda kararlıyız.

Düne kadar teröristlerle baş etmekte zorlanırken. Bugün dünyanın her yerinde teröristlere dünyayı dar ediyoruz. Bizim İHA ve SİHA’larımız yoktu şimdi hepsi var. İnlerine gireceğiz dedik ve girdik. Bugün en zor şartlarda bile kendi yol haritamızı takip ediyoruz. Herkesin sırtını döndüğü Suriye’de umutlar hala canlı ise bunda en büyük pay Türkiye’nindir. Biz olmasaydık bu insanlar şimdi olmayacaktı.

Ekonomimizin en zayıf karnı olarak gösterilen cari açığı ortada kaldırmaya yönelik adımları atıyoruz. Biz sağlam durdukça onlar hüsrana uğradı"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar