Erdoğan: Yalan söyleme hastası bu zat artık psikiyatrinin konusudur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti Iğdır İl Kongresi'nde, "Yalan söyleme hastası bu zat artık psikiyatrinin konusudur" dedi.

Erdoğan: Yalan söyleme hastası bu zat artık psikiyatrinin konusudur
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
2 Aralık 2017 Cumartesi 17:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başlıkları;

Iğdır'a baktığımızda Türk, Kürt, Azeri, Çerkez tüm etnik gruplarıyla Türk milletini görüyoruz. Gençler meshep ayrımcılığına düşmeyin. Biz bu oyuna da gelmeyeceğiz. Kürt dediler, Türk dediler, Arap dediler, bizi birbirimize düşürdüler.

Gençler, Cumhurbaşkanınız olarak büyüğünüz olarak sakın mezhep ayrıcalığına düşmeyin.. Bizde İlla İslam var, İslam'dan başka hiçbir şey yok. Bizi bölmek isteyenlerin oyununa gelmeyin. Biz sadece yaradılanı yaradandan ötürü seven bir anlayışın mensuplarıyız. Rabbim bizi yaratılmışların en şereflisi olarak yarattı.

"Huzuru bozan kim olursa olsun üzerine gideceğiz"

Turizme ilgi duyan iş adamlarına sesleniyorum. Gel burada otelin yap. Burada otel yaparsan para basarsın. Iğdır'da teröri etkisiz hale getirmek için var gücümüzle mücadele ettik. Bir haftada 100 teröristi etkisiz hale getirdik. Huzuru bozan kim olursa olsun üzerine gideceğiz.

15 Temmuz'da şehit ve gazilerimizin hesabını sonuna kadar soracağız. Bölücü terör örgütüne de tarihinin en büyük darbesini vurduk. Türkiye'yi kanla göz yaşıyla terbiye edecek olanlar asla başarılı olamayacaklar.

Terör örgütlerine silah verenler, o silahların kendilerine döndüklerinde ne kadar büyük bir yanlış yaptıklarını anlayacaklar. Tarih ibret alınmadığı için tekerrür eder. Doğru söz bayramlıktır, yalan söz viranlıktır. Yalan ile hakikat arasında gerçekleri en güzel anlatan deyimlerden biridir. 

"Yalan söyleme hastası bu zat artık psikiyatrinin konusudur"

CHP'nin başındaki zat eline birilerinin tutuşturduğu belgeleri sallayıp duruyor. Biz bunun yalan ve iftiralarıyla uğraşmaktan bıktık. Ana hıyanet partisini başındaki zat her gün yeni bir yalan ortaya atıyor. 15 Temmuz'da darbeyi de evinden izledi. Sonrada çıktı bu kontrollü darbe dedi. Bir ara şehit aillerini bile istismar etti. Başka bir gün FETÖ'cü ve Bylokcu vekillerin isimlerini tarih vererek açıklayacağını söyledi fakat bunu da yapamadı. Bu zat milletimizin nezlinde güvenirliğini yitirmiştir.

Son belge iddiasında avukatlarım bu zatın yalanlarını ortaya çıkardı. Davaları kazandığımızda alacağımız tazminatla şuan sıkıntıda olan hanım kardeşlerimize konforlu koruma evlerini yapacağız.

Bu zatın yaptıklarının adı Tıpta 'yalan söyleme hastası' Bu zat artık psikiyatrinin konusudur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar