Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bunlara ülkemizi böldürmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Küçükçekmece’de konuştu. Erdoğan, "Türkiye’de Kürdistan diye bir ülke yok bu adamlar Kürdistan’ın çok seviyorsa oraya gitsinler. Biz bunlara ülkemizi böldürmeyeceğiz" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bunlara ülkemizi böldürmeyeceğiz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
12 Mart 2019 Salı 14:19

Küçükçekmece’de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2018’in büyümesi yüzde 2.6’dır. Bu istikrar bize yakışır. Döviz baskısı ile üstümüze saldırdılar. Fakat üstesinden geldik” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklamalarında satır başları;

"Her sıkıntıda IMF’i gösteriyor Kılıçdaorğlu, fakat IMF’e kendileri gittiler. Bizim şu anda IMF’ye borcumuz yok, ilişkimiz de yok. CHP’nin tarihi borçla dolu kulluk, kölelik dolu. Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye’ye diz çöktüremiyorlar

Türkiye’de Kürdistan diye bir ülke yok bu adamlar Kürdistan’ın çok seviyorsa oraya gitsinler. Biz bunlara ülkemizi böldürmeyeceğiz. Bu topraklar bölünemez. Milletimizle birlikteliğimize sıkı sıkıya sahip çıktığımız sürece bu ülkeye diz çöktürmeyecekler.

31 Mart beka seçimdir. 19 gün kaldı… Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? 1994’ü hatırlayın o zamanlar neydi. Şimdi Gebze banliyösü buradan geçiyor bakın nereden nereye. İstanbul için yaptıklarımızın en yakın şahidi sizsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar