Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fenerbahçe, Beşiktaş maçında kumpas var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olaylı Fenerbahçe, Beşiktaş maçında futbol teröründen öte kumpas var açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fenerbahçe, Beşiktaş maçında kumpas var
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
20 Nisan 2018 Cuma 15:22

Cuma namazı çıkışında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  "Manifestomuzu İstanbul Kongresi'nde açıklayacağız" dedi.

"BU FUTBOL TERÖRÜNDEN ÖTE BİR ŞEY KUMPAS VAR"

Olaylı Fenerbahçe Beşiktaş maçıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu konu bizi üzdü. İstanbul'a indiğim anda şahit oldum. Bu futbol teröründen öte de bir şey. Bir kumpas da var. Hep korner köşelerinde oldu. 4 korner köşesinde. Her şey yolunda gidiyor. Orada çakmaf falan atıyorlar. Böyle bir şey olamaz ki, Şenol hocamın başına gelen olay. O Tolga'da yanlışın içine girmemiş olsaydı. Şenol hocayı da aradım, Fikret Başkanı da, Aziz Başkanı da aradım. Hepsi müştekiler, şikayetçiler. TFF neler çıkaracak bakalım. Gençlik Spor Bakanlığı ile biz de üzerine gideceğiz. En çok üzüldüğüm de şu, hanımların kızların gitmesini isteyişimizin nedeni fair playdi. Olay tam tersine döndü, yenilir yutulur bir şey değil. Bakalım federasyon ne gibi çalışmalar yapacak." açıklamasında bulundu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar