Cumhurbaşkanı Erdoğan; Ataşehir belediyesine yapılan operasyon hakkında konuştu

Sürücüsüz metro açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Ataşehir Belediye Başkanı hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Ataşehir belediyesine yapılan operasyon hakkında konuştu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
15 Aralık 2017 Cuma 16:54

Görevden alınan CHP Ataşehir Belediye Başkanı hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Ana muhalefet partisini ana hıyanet partisi haline getirenlere CHP seçmenini de gereken dersi vermesini bekliyorum. Şimdi tutturmuş bir Man Adası. Herhalde bu mankafa olmaktan kaynaklanıyor. Yatıyor kalkıyor Man Adası. Bunlarla iyi yatıp kalktı. Son bütçe müzakerelerinde sürekli bunu zikretti. Ataşehir’i de zaten arkadaşlarımız sağ olsun en güzel şekliyle ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek. Çünkü bunların karakterinde bu var yapısında bu var.’ diye konuştu.

'MİLLETİMİZ AFFETMEYECEK'

ABD’ye dosya taşıyorlar. Kim için? ABD için. Kim için? FETÖ için. Ama milletimiz bunları affetmeyecek. Terör örgütüne değil de terör örgütüne yapılan operasyonları eleştirenleri milletimiz affetmeyecek. 2019 bu hesaplaşmanın sandık başında yapılacağı yıl olacaktır. Türkiye’de NATO’da, ABD’de karşı karşıya kaldığı ikiyüzlülükleri unutmayacaktır. Cumhuriyetin kurucusunu ve şahsımı tatbikatlarda hedef gösterenlerin yaptıkları yanlarına kar kalmayacaktır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar