Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu sen zalimsin ve devlet terörünün başındasın

Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutköy'de Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu sen zalimsin ve devlet terörünün başındasın
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
23 Aralık 2018 Pazar 14:45

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy'de Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Belediyemiz 105 trilyon liralık yatırımla hem mimari olarak hem kullanım olarak gerçekten özenle hazırlanmış bir Arnavutköy yönetim ve hizmet merkezi inşa etti. İçinde belediye ve meclis birimlerinin Nuri Pakdil Kültür Merkezi'nin, kreşin, spor merkezinin, nikah ve düğün salonlarının yer aldığı bu merkezin resmi açılışını bugün gerçekleştiriyoruz.

- 415 trilyon TL yatarım bedeli olan 82 kalem toplu açılışı vesilesi ile bir aradayız. Belediyecilik AK Parti'nin işidir. Türkiye'nin son çeyrek asırda yaşadığı büyük dönüşüm belediyelerde başlamıştır. Şöyle geriye bir gidip CHP'nin Belediye Başkanı olduğu zamanları, Arnavutköy'ün belde olduğu dönemleri hatırlayanlar var mı? Neler yaşattılar size!

"Derme çatma isimleri, ideolojileriyle zıt adayları..."

- 1994 yılında İstanbul'a büyükşehir belediye başkanı seçildiğimde karşımda öyle bir manzara vardı ki insan düşmanına böyle bir muameleyi uygun görmez. Medeni bir Türkiye medeni bir İstanbul varsa bu sayede var. Bir ülke veya bir şehir en kötü nasıl yönetilir diye görmek istiyorsanız CHP'nin tarihine bakın. Kendi milletine savaş açmış bir parti var. Son yıllarda derme çatma isimleri, ideolojileriyle zıt adayları milletimizin karşısına çıkarmaya başladılar. Paslı demir yaldızlı boyayla boyamakla altın olmaz.

"Netanyahu sen zalimsin"

- Ne diyor bu Netanyahu denilen adam... Bizi Kıbrıs'ta işgalci olmakla suçluyor. Herhalde dili sürçtü. Kendilerinin Filistin'de çocukları, kadınları, her yaştan insanı katlettiğini söyleyecekti herhalde. Erdoğan, mazlumların sesidir. Netanyahu sen zalimsin ve devlet terörünün başındasın.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar