Çocuk gelini gören düğün fotoğrafçısı damada dayak attı

Malatya’da düğün fotoğrafçısı 15 yaşındaki çocuk gelinin fotoğrafını çekmeyince damatla tartıştı. Tartışmada fotoğrafçı damadın burnunu kırdı.

Çocuk gelini gören düğün fotoğrafçısı damada dayak attı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
9 Temmuz 2018 Pazartesi 15:11

Sosyal medyada ‘Fotoğrafçı damadı dövdü’ haberleri yayılmıştı. Bu haberin doğru olduğu ortaya çıktı. Malatya’da düğün fotoğrafçılığı yapan Onur Albayrak, bir düğün  çekimine gitti. Albayrak burada geline kaç yaşında diye sordu. ‘15 yaşında’ yanıtını alan Albayrak bu duruma ‘ çocuk gelin fotoğrafı çekmem’ diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine damat, anlaşmayı bozduğu gerekçesiyle fotoğrafçı Albayrak ile tartıştı. Israrla çekimin yapılmasını isteyen damat ile fotoğrafçı arasında yaşanan kavgada damadın burnu kırıldı.

“ÇOCUK GELİN DE ÇOCUK İSTİSMARIDIR BENİM GÖZÜMDE”

Konu üzerine sosyal medyadan paylaşım yapan Onur Albayrak şu ifadeleri kullandı:

“İki gündür bu haberi görüp gerek arayan gerek mesaj yazan tüm dostlara teşekkürler. Evet, maalesef durum bu. Keşke yaşanmasaydı ama yaşandı. Bir daha olsa gene "çekmiyorum" der miyim? evet derim. Kimse kusura bakmasın, çocuk gelin de çocuk istismarıdır benim gözümde ve hiç bir kuvvet bana o çocuğun gelinlikle fotoğrafını çektiremez. Çocukların saçına duvak takılmaz, kır çiçekleri ile süslenmiş taçlar takılır ancak. Saygılarımla”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar