CHP'den Tansu Çiller'e davet

CHP, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde Ankara’da düzenleyeceği kadın buluşmasına alanında ilk olma özelliği taşıyan kadınları davet etti.

CHP'den Tansu Çiller'e davet
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
17 Kasım 2017 Cuma 11:37

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), kadınların seçme seçilme hakkını kazandığı ve Dünya Kadın Hakları Günü olarak kutlanan 5 Aralık’ta Ankara Arena Spor Salonu’nda 25 bin kişilik bir kadın buluşması gerçekleştirecek.

Bu kapsamda “Hakkım var” mottosuyla gerçekleştirilecek buluşmaya Türkiye’nin alanında ilk olma özelliği taşıyan kadınları davet edildi.
Davetli listesinde eski Başbakan Tansu Çiller de yer aldı.

Gazete Duvar'dan Nergis Demirkaya'nın haberine göre; CHP Genel Merkezi Kadın Kolları Başkanlığınca Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenecek programa 81 ilden 25 bin kadının katılması hedefleniyor.

Tüm gün sürecek programa siyasi farklılıklar gözetilmeden bugüne kadar seçilmiş ve ilk olma özelliğini taşıyan tüm kadınlar davet edilecek.
Öte yandan, hayatta bulunan tüm kadın bakanlara da davetiye gidecek. Ayrıca ilk kadın valiler, kaymakamlar, belediye başkanı ve kadın muhtarlar da programın davetlileri arasında yer alıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar