CHP Gençlik Kolları Başkanı tutuklandı

CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, 'Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla tutuklandı.

CHP Gençlik Kolları Başkanı tutuklandı
Son Güncelleme: 28 Eylül 2021 Salı 16:39
28 Eylül 2021 Salı 16:37

CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, dün 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' gerekçesiyle dün gözaltına alınmıştı. Savcılığa sevk edilen Odabaşıoğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1.Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevkinin ardından tutuklanan Gençlik Kolları Başkanı için CHP İl Örgütü adliye önünde bir araya geldi.

Basın açıklamasını okuyan CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Odabaşıoğlu'nun konuşmanın, ağır eleştiri olarak kabul edilmesi gereken bir konuşma olduğunu söyleyen Çavuşoğlu "Bu bir siyasi konuşmadır ve eleştirilen kişi, ismen dillendirilmiştir. AKP Genel Başkanı sıfatıyla eleştirilmiştir. Cumhurbaşkanı lafı bile ağza alınmamıştır. Montajla konuşma birleştirilmiştir. Tüm bunlar usulsüz ve hukuksuzdur" dedi.

faxpzjxweaedq5g.jpg

Basın toplantısına TBMM İdare Amiri ve Burdur Milletvekili Mehmet Göker Muğla Milletvekilleri Süleyman Girgin, Mürsel Alban, Burak Erbay, Suat Özcan, Parti Meclisi Üyesi Gizem Özcan, Aydın Milletvekili, Süleyman Bülbül, Parti Meclisi Üyesi Sevgi Kılıç ile CHP Denizli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca da katıldı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar