Ceyda Yılmazer instagram, kaç yaşında ,nereli, evi neden basıldı, eşi kim?

Ceyda Yılmazer instagram, kaç yaşında, nereli, evi neden basıldı, eşi kim? sorusu arama motorlarında en çok araştırılan konular arasında yerini aldı. Peki Ceyda Yılmazer instagram, kaç yaşında, nereli, evi neden basıldı, eşi kim? Detaylar haberimizde…

Ceyda Yılmazer instagram, kaç yaşında ,nereli, evi neden basıldı, eşi kim?
Son Güncelleme: 20 Ocak 2020 Pazartesi 10:48
20 Ocak 2020 Pazartesi 10:33

Ceyda Yılmazer instagram, kaç yaşında, nereli, evi neden basıldı, eşi kim? sorularının yanıtı birçok keşi tarafından merak ediliyor. Bildiğiniz gibi çok uzun yıllar birlikte olduktan sonra hayatlarını birleştiren Şehinşah ve Ceyda Yılmazer geçtiğimiz senelerde ayrılmıştı. Son zamanlarda da dünyalar tatlısı Atlas isimli çocukları için bir araya gelmişlerdi. Fakat bir süre sonra Ceyda, Twitter hesabından herkesi şaşkına uğratan bu açıklamayı yaptı. Peki, Ceyda Yılmazer instagram, kaç yaşında, nereli, evi neden basıldı, eşi kim? Detaylar haberimizde…

Ceyda Yılmazer instagram, kaç yaşında, nereli, evi neden basıldı, eşi kim?

Gerçek adı Ufuk Yıkılmaz olan Şehinşah, eşi Ceyda Yılmazer’in evini bastığı iddiası ile gündemde. Rap dünyasının etkili isimlerinden olan Şehinşah zamanlarda şarkıları ile adından sık sık söz ettiriyor.

Bildiğiniz gibi çok uzun yıllar birlikte olduktan sonra hayatlarını birleştiren Şehinşah ve Ceyda Yılmazer geçtiğimiz senelerde ayrılmıştı.

Son zamanlarda da dünyalar tatlısı Atlas isimli çocukları için bir araya gelmişlerdi.

Fakat bir süre sonra Ceyda, Twitter hesabından herkesi şaşkına uğratan bu açıklamayı yaptı. Yaptığı açıklamada Şehinşah tarafından darp edildiğini ve Şehinşah ve arkadaşları tarafından evinin basıldığını iddia etti. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı

"Her şey elimde ispatlı yazışmalar var artı darp raporları ben yasal yollara başvurdum ve boşanma davasını açtım. Kendi evime günlerce giremedim çocuğu okuluna götüremedim bana bir hafta git çocukla Bursa’ya müzik yapayım kafam rahat bir şekilde dendi tamam dedim rahat etsin diye aldım çocuğu uzaklaştım: Sonra zaten fotoğraflar tehditler ve tüm bunların hepsi 30gün içinde yaşandı. Ve tüm bunlar olurken bir kez bile buraya ağlamadım reklam etmedim ama kendimi ezdirmem çocuğumu ezdirmem ezdirmicemde.

Kararla birlikte eve döndüğümde evde kızı(sevgilisi olan) gördüm bayağı yerleşmiş yaşıyordu yapmam gerekeni yapıp polisi aradım ifademi verdim şikayetçi de oldum daha fazla ayrıntı vermeyeceğim mideniz kaldırmaz. Şimdi kimse mağduru oynayıp ağlamasın neyin ne olduğunu yakın çevremizde herkes biliyor yüreği olanda çıksın konuşsun. Devlet 6 ay uzaklaştırma kararını durup dururken vermiyor, sevgiler…

Ha bide evde sadece ben erkek kardeşim ve oğlum varken eve gecenin köründe cam çerçeve indirerek sopalarla 3 erkek girip saldırmak darp edip kaçmak arkasından yakalama kararını getirecekti elbette artık yeter bugüne kadar konuşmadım konuşmayacaktım da yazılanı gördükten sonra ilk ve son kez konuşuyorum isteyen istediğine inansın isteyen istediğini yapsın daha canımı hiç bişey yakmaz yasal süreç orda davam ortada."

Şehinşah'tan açıklama

Şehinşah, Yılmazer'in açıklamalarının ardından yaptığı paylaşımda bir anda evinden ve çocuğundan uzaklaştırma kararı alındığını ve evine girmek istediği için de yakalama kararı çıkartıldığını iddia etti. Ünlü rapçi, "Neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Rica ediyorum insan bilmeden yargılamayın" açıklamasında bulundu.Daha sonra bir paylaşımda daha bulunan Şehinşah, olayın iç yüzü ile ilgili açıklama yapmayacağını ifade ederek "Elimden geldiğince kimseyi zan altında bırakmadan bir açıklama yapmaya çalıştım. Karşılık olarak suçlayıcı ve subjektif açıklamalar geliyor. Yakışır. Olayın iç yüzü ile ilgili kimseye açıklama yapmayacağım mahkemede konuşulur" dedi

Ceyda Yılmazer’ın Instagram sayfasına @heyceyn adresinden ulaşabilirsiniz. Ceyda Yılmazer’in kaç yaşında ve nereli olduğu hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Şehinşah Kimdir?

Türkçe Rap dünyasının en popüler isimlerinden olan Şehinşah’ın gerçek ismi Ufuk Yıkılmaz’dır. 1986 yılının Aralık ayının 27.gününde, Erzincan’ın Kemah ilçesinde dünyaya geldi.

Belirtilene göre sanatçının Annesi Giresun, Babası ise Yozgatlıdır

9 yaşındayken yani 1995 yılında rap müzik ile tanışan sanatçı, yaklaşık 3 yıllık dinleyiciliğin ardından, 1998 yılında Rap müzik sözleri yazmaya başladı ve bu dünyaya ilk adımını attı. 2000 yılında ilk kayıtlarını alan sanatçı, birkaç yıl sonra yani 2002’de Masta isimli başka bir Rapçi arkadaşı ile HaremenyG3 isimli grubu kurdu. Bu süreçte sanatçılar bir ev stüdyosu kurdular ve kayıtlarını burada almaya başladılar.

Bu süreçten sonra kayıt aldıkları şarkıları yayınlayan Şehinşah, Rap dünyasında tanınmaya başladı. Bu süreçte yayınlanan şarkıları daha sonra Haremeynalamut isimli albümünde bir araya getirdi ve dinleyicileri ile paylaştı. Şehinşah’ın yükselişi daha da hızlandı ve Türkçe Rap dinleyicileri arasında adını tanımayan kalmadı

2014 yılında Ceyda Yılmazer ile dünya evine giren Ufuk Yıkılmaz, yaklaşık 2 yılın ardından bir Atlas isimli erkek çocuğa sahip oldular.

Şehinşah Şarkıları(Diskografi)

Popüler Rapçi Şeyn, müzik kariyerinde şu ana kadar sadece 1 albüm yayınladı. Bu albüm piyasadaki yerini Harameyn Recordingz etiketi ile aldı. Sanatçının yayınladığı albüm ve şarkılara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Albümleri

DEEV

Şarkıları

Kıskanç

Dünya’dan Atlas’a

Pirana

Yak Yak Yak

Sayın Türk

Hepsi Benim 2

Plüton

Rec, Play, Pause

Var Arantım

Krang

Ne Varsa Kafamda Var

Satın Alıcazzz

Yerimiz Rahat

Karma

Milyon

U.A.A

Biraz Bira

İstiklal

Güneş Doğarken

Boş

Hadi Görüşürüz

Skit Baltalayıcısı

Nergis TV

Evim

Çok Hızlısın Kanka

Arkadaş

Bahaneleriniz

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar