Cenk Küpeli, Demet Şener'in evinde görüntülendi

İş insanı Cenk Küpeli ve Demet Şener evliliklerini geçtiğimiz günlerde noktalama kararı almıştı. Cenk Küpeli'nin Demet Şener'in evinde görüntülenmesi kafaları karıştırdı. Cenk Küpeli, Şener'in Maltese Terrier cinsi köpeğini geri getirdi.

Cenk Küpeli, Demet Şener'in evinde görüntülendi
Son Güncelleme: 16 Ocak 2021 Cumartesi 13:17
16 Ocak 2021 Cumartesi 12:49

İbrahim Kutluay ile aldatıldığı gerekçesiyle yollarını ayıran Demet Şener, Cenk Küpeli ile 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. İkili her daim birbirlerine olan aşklarını gözler önüne sererken boşanma haberleri gündemi salladı.

Dostça ayrılan ve birbirleri hakkında güzel açıklamalarda bulunan ünlü çiftten Cenk Küpeli, geçtiğimiz gün Demet Şener ile bir araya geldi. Cenk Küpeli, biten evliliğinin ardından Demet Şener'i İstinye'deki evinde görmeye gitti. Şener’in Maltese Terrier cinsi köpeğini de getirdi. Köpeği araçtan Demet Şener’in yardımcısı aldı.

Cenk Küpeli'nin evinden ayrılmasının ardından Emirgan'da objektiflere takılan Demet Şener, şunları söyledi:

"Her zaman gelebilir. Biz güzel ayrıldık. Gayet huzurlu bir ortamdaydık ama bir yerde tıkandık, sebebini de söyledik. Başka eklenecek bir şey yok. Her zaman görüşmeye devam edeceğiz. Neyse onu söyledik. Niye bunun altında başka şeyler aranıyor?"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar