Burhan Kuzu: Yalan söylemekte Kemal Bey'in üstüne yok

CNN Türk ekranlarına konuk olan AK Parti Milletvekili Kuzu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak, "yalan söylemekte Kemal Bey'in üstüne yok." dedi.

Burhan Kuzu: Yalan söylemekte Kemal Bey'in üstüne yok
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
28 Kasım 2017 Salı 22:55

CNN Türk ekranlarına konuk olan AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak, "yalan söylemekte Kemal Bey'in üstüne yok." dedi.

Burhan Kuzu: 7 şubat 2012’de MİT krizinden bir hafta önce CHP Lideri yargıda cemaat kadrolaşması var diyemem demişti. 5 Aralık 2012’de 17-25 Aralık olaylarından hemen önce ‘yakında öyle şeyler olacak ki, Erdoğan ülkeyi terk etmek zorunda kalacak. CHP milletvekili Birgül Ayman Güler ’Her ne kadar parti yönetimiz inkar etse de 30 Mart seçiminde CHP cemaat ile ittifak etti.’

Ben bugün Kılıçdaroğlu’nun söylediklerini de gördüm, okuyan kendi, karar veren kendi böyle bir şey olabilir mi? Varsa elinde belgeler gidip savcılığa versin. Daha önceki konuşmalarında belgeleri basına dağıtıyordu bugün dağıtmadı.

Kemal Bey daha önce de İsviçre bankalarında paralar olduğunu iddia etmişti.

"YALAN SÖYLEMEKTE KEMAL BEY'İN ÜSTÜNE YOK"

Kuzu: Hep söylüyorum, Kemal Bey kusura bakmasın ama yalanda üstüne yok. Hele hele yalan söylerken hiç yüzü kızarmıyor. Yalan iyi bir şey değil ama yüzünün kızarmaması başka bir şey.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar