Bülent Turan: İnce'nin yüzde 50+1 alma imkanı asla yok

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "CHP'nin senaryoyla, atraksiyonla başa getirilen genel başkanının gidip, Muharrem İnce'nin genel başkanlık yolunun açılacağı gün olacaktır. Muharrem İnce'nin yüzde 50+1 alma imkanı asla yok" dedi.

Bülent Turan: İnce'nin yüzde 50+1 alma imkanı asla yok
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
19 Haziran 2018 Salı 17:14

24 Haziran seçimleri öncesinde açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Ancak bu bitiş aynı zamanda Türkiye'de bir başlangıç olacak. CHP'nin senaryoyla, atraksiyonla başa getirilen genel başkanının gidip, Muharrem İnce'nin genel başkanlık yolunun açılacağı gün olacaktır. Muharrem İnce'nin yüzde 50+1 alma imkanı asla yok. Alacağı puan, Kılıçdaroğlu'ndan 1 puan üsttedir. Dolayısıyla seçimden sonra Muharrem İnce; 'beni sen aday yaparak kurtulma yolunu tercih ettin. Ama hayır ben daha çok oy aldım. Artık ben başkan olacağım' iddiasını ortaya koyacaktır. Bundan sonraki tiyatroyu izleyin" dedi.

"8 bin kişiye iş imkanı sağlanacak"

Bülen Turan "Çanakkalemiz aynı zamanda bir tarım bölgesi. Tarım, Gıda, Sanayi bölgesi kuruyoruz. Bu çalışmamızın yer tahsisleri, kamulaştırmaları, planları geride kaldı. Artık temel atma aşamasına doğru gidiyoruz. Ezine bölgemizde 1500 dönüm üzerinde 8 bin kişinin çalışabileceği, tarımla ilgili her alanın düşünüldüğü, altyapının hazırlandığı devasa bir sanayi bölgesinden bahsediyoruz. 92 fabrikanın bacasının tüteceği, 8 bin kişinin çalışacağı, yan kollarla beraber taşıma, yiyecek ve otel olarak baktığımızda 30-40 bin kişinin çalışacağı devasa bir tesisten bahsediyoruz. Çanakkale'mize hayırlı olmasını ümit ediyorum." açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar