Bu hafta vizyona giren filmler (17 Ağustos 2018)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 5'i yabancı toplam 9 film vizyona girdi.

Bu hafta vizyona giren filmler (17 Ağustos 2018) - Sayfa 1

Suç ve gerilim türündeki "Karanlıkta" adlı filmin yönetmenliğini Anthony Byrne üstlendi. Filmin konusu ise şöyle: Görme engelli bir piyanist olan Sofia'nın hayatı, üst komşusu Veronique'nin şüpheli bir cinayete kurban gitmesiyle alt üst olur. Olayın sorumluları, cinayetin tek tanığı olan genç kadının peşine düşerler. Sofia kendini bir anda acımasız bir suç örgütünün hedefi haline gelmiş halde bulur. Gizli ajanlar, suç ve şantajlarla dolu yeraltı dünyası...

1 8
 
Bu hafta vizyona giren filmler (17 Ağustos 2018) - Sayfa 2

Mümtaz Yıldırımlar'ın yönettiği; Petra Bryant, Maria Figgins, Adrian Annis, Tova Leigh ve Holly Jacobson'un oynadığı '"Cin Çıkarması", ikiz kız kardeşinin vefatı sonrası birçok farklı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalan küçük bir kızın hikayesini korku öğeleriyle beyaz perdeye taşıyacak.

2 8
 
Bu hafta vizyona giren filmler (17 Ağustos 2018) - Sayfa 3

Kabir Khan'ın yönettiği "Sevginin Gücü" adlı Hint filminin başrollerinde Salman Khan, Harshaali Malhotra, Nawazuddin Siddiqui ve Kareena Kapoor oynuyor. Film, tedavisi için annesiyle çıktığı yolculuk sırasında kaybolan konuşma engelli beş yaşındaki bir çocuğun hikayesini odağına alıyor.

3 8
 
Bu hafta vizyona giren filmler (17 Ağustos 2018) - Sayfa 4

Jack London'ın 89 farklı dile çevrilmiş kitabından Alexandre Espigares tarafından sinemaya uyarlanan haftanın animasyon filmi "Beyaz Diş", vahşi bir hayvanın gözünden hem doğal hayata hem de insanların acımasız dünyalarına eleştirel bir bakış atmayı amaçlıyor.

4 8