Bakan Çavuşoğlu'ndan Borrell'e yanıt: Brüksel'i ziyaret etmeyi dört gözle bekliyorum

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell'in 'Türkiye ile diyalog için çalışmayı sürdürmeye hazır olduklarını belirten paylaşımına ilişkin, "Samimi ve çözüm odaklı bir diyalog için Brüksel'i ziyaret etmeyi dört gözle bekliyorum" yanıtını verdi.

Bakan Çavuşoğlu'ndan Borrell'e yanıt: Brüksel'i ziyaret etmeyi dört gözle bekliyorum
Son Güncelleme: 10 Ocak 2021 Pazar 11:36
10 Ocak 2021 Pazar 11:32

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sosyal medya hesabında Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell'e diyalog mesajında bulundu.

Borrell'in, Türkiye ile diyalog için çalışmayı sürdürmeye hazır olduklarını belirten paylaşımını alıntılayan Bakan Çavuşoğlu, "Samimi ve çözüm odaklı bir diyalog için Brüksel'i ziyaret etmeyi dört gözle bekliyorum" dedi.

"Türkiye ile diyalog için çalışmayı sürdürmeye hazırız"

Borrell, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen arasında yapılan video konferans görüşmesi hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu.

Erdoğan ile von der Leyen'in "faydalı" görüşmesine katıldığını belirten Borrell, "Türkiye ile diyalog için çalışmayı sürdürmeye hazırız." ifadesini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar