için kaldı

Bir çağrı da İlber Ortaylı'dan: Mutlaka aşılanalım

Ünlü isimlerin katıldığı Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen Kovid-19 ele mücadele kampanyasına bir destek de Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı''dan geldi. Ortaylı'nın yer aldığı bir kamu spotu hazırlandı.

Bir çağrı da İlber Ortaylı'dan: Mutlaka aşılanalım
Son Güncelleme: 13 Temmuz 2021 Salı 10:13
13 Temmuz 2021 Salı 06:25

Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı Kovid-19 ile mücadale kampanyasına ünlü isimler destek veriyor. Bu kapsamda hazırlanan kampanyaya Prof. Dr. İlber Ortaylı da katıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla yürütülen Kovid-19 aşılama kampanyası kapsamında hazırlanan, Ortaylı'nın vatandaşları aşı olmaya çağırdığı kamu spotunu paylaştı.

Ortaylı, kamu spotunda, "İnsanlık, tarih boyu çeşitli salgın hastalıklarla mücadele etti, büyük tahribat gördü. Bu salgın hastalıkların zulmünden ancak bazı hekimlerin bulduğu aşı sistemiyle kurtulabildi. Şu anda da bunların belki en korkuncu ve dayanıklısıyla savaşıyoruz. Koronavirüse karşı mutlaka aşılanalım." ifadelerini kullandı.

Videoda, salgın hastalıkları kontrol altına almanın en etkili yolunun aşı olduğu vurgulandı.

Bakanlık tarafından Kovid-19'la mücadelede başlatılan aşılama kampanyasına, bugüne kadar birçok ünlü isim kamu spotlarında rol alarak destek verdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar