Belediye binasında havaya ateş açtı

Osmaniye’ye bağlı Düziçi ilçesinin kurtuluşu nedeniyle, belediye görevlileri kalabalığa aldırış etmeden ellerindeki silahlarla havaya ateş açtı

Belediye binasında havaya ateş açtı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
29 Mart 2018 Perşembe 11:19

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinin 98’inci kurtuluş yıl dönümü etkinliklerinde belediye görevlileri orada bulunan kalabalığa aldırış etmeden havaya silahla ateş ettiler.

Kutlama etkinlikleri kapsamında 80 at ile 28 Mart Kurtuluş Koşusu'nun yapıldığı Düziçi'nde koşu sonrası belediye personeli havaya kurşun yağdırdı. Meskun mahalde defalarca silahlarını ateşleyen belediye personeline halk tepki gösterdi.

Bir vatandaş “çatışma çıktı sandık evlere kaçtık” derken, bir başka vatandaş da “Silah atılan belediyenin karşısı kaymakamlık, 200 metre yanında Emniyet Müdürlüğü var. Kimse gelip ne oluyor demedi” diye tepki gösterdi.

Görüntülerde ilk olarak koruma oldukları anlaşılan belediye görevlileri silahlarını sıkıyor. Ardından bir korumanın silahını alan zabıta memuru kurşun yağdırıyor. Tüm bunlar yaşanırken de belediyenin takım elbiseli personeli davul zurna eşliğinde halay çekiyor.

Düziçi 28 Mart Kurtuluş Koşusu'na yurdun dört bir yanından 80 at katıldı. İlk koşu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına yapıldı. Bu koşuda birinciliği Nizip'ten Mustafa Kahraman, ikinciliği Ünal Oğulcan ve üçüncülüğü ise Mardin'den M.Emin Dündar aldı. İkinci koşu Düziçi Belediyesi 28 Mart Kurtuluş Koşusu olarak adlandırıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

ercan En beğenilen yorum
Güneşe çıkacağız güneşe. Güneşin zaptı yakın. Bu zabıtalar zapt ederler.