Bekir Bozdağ'dan erken seçim açıklaması: Türkiye'de seçimler vaktinde yapılacak

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ erken seçim hakkında açıklamalarda bulundu. Bozdağ, seçimlerin vaktinde yapılacağını söyledi

Bekir Bozdağ'dan erken seçim açıklaması: Türkiye'de seçimler vaktinde yapılacak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
1 Mart 2018 Perşembe 11:01

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ erken seçim hakkında açıklamalarda bulundu. Bozdağ, seçimlerin vaktinde yapılacağını söyledi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, erken seçim iddialarına yanıt verdi. Bozdağ, seçimlerin vaktinde yapılacağını söyledi.  Bozdağ, "Erken seçim yoktur, vaktinde seçim vardır. Bunu daha kaç defa tekrar edeceğiz. Yok diyoruz, yok diyoruz, yok diyoruz." dedi.

Bu haberi yapanlar kasıtlı haber yapıyor. TRT, mevzuat gereği küfür, alkol, sigara vs önlem alması TRT'nin görevidir. Daha önce de yaptı, şimdi de yapıyor. Diğer TV'ler de yapmalı. TRT'nin kanun yetkisini yerine getirmesini suç gibi görmek büyük bir ahlaksızlıktır.

Bozdağ, ABD'nin "Türkiye Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin aldığı Suriye'de çatışmasızlık kararını iyi okumalı" açıklamasına, "Biz kararı okuduk. Hem de iyi okuduk. Onların esas okumasında fayda vardır" sözleriyle cevap verdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar