Numan Kurtulmuş'tan Ayasofya açıklaması: Bana sorarsanız bugün açılsın

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ayasofya'nın 15 Temmuz'da ibadete açılıp açılmayacağına ilişkin bir soruya "İnşallah daha önce açılır. Bana sorarsanız bugün açılsın. Şuan yüksek yargıda olan bir iş İnşallah yargı bu konuda müspet bir karar verir." dedi.

Numan Kurtulmuş'tan Ayasofya açıklaması: Bana sorarsanız bugün açılsın
Son Güncelleme: 8 Temmuz 2020 Çarşamba 14:55
8 Temmuz 2020 Çarşamba 14:42

Kurtulmuş, anketlerle ilgili de "Bizde kamuoyunu her zaman takip ediyoruz. AK Parti en yakın siyasi  rakibiyle  arasında neredeyse iki katı mesafe olacak kadar birinci partidir. Milletin büyük bir desteği söz konusudur. AK Parti'nin oy kaybı söz konusu değildir. Biz kendi dersimize çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı sistemi başarıyla devam ediyor. Eksikleri noksanları varsa uygulamaya bakılarak uygulamalarda düzenlemeye gidilebilir.

Terör örgütü PKK/YPG’nin terör koridoru hayaliyle Suriye’nin kuzeyinde yürüttüğü hiçbir faaliyete izin verilmeyecektir. Halkımızın ve hudutlarımızın güvenliği ile Suriyeli kardeşlerimizin huzur ve emniyeti sağlanana kadar terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

(15 Temmuz'da ibadete açılır mı?) İnşallah daha önce açılır. Bana sorarsanız bugün açılsın. Şuan yüksek yargıda olan bir iş İnşallah yargı bu konuda müspet bir karar verir. Ayasofya'nın ibadete açılmasını bekliyoruz

Erken seçim meselesi ittifaklar meselesi gündemi saptırmak için ortaya çıkıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar