Balona rövaşata atan kişinin kayıp olduğu bildirildi

Yerdeki bir balonu havalandırıp sonra rövaşata atmaya çalışa kişinin 3 haftadır kayıp olduğu ortaya çıktı.

Balona rövaşata atan kişinin kayıp olduğu bildirildi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
13 Kasım 2017 Pazartesi 15:26

 Yerdeki balonu havalandırıp rövaşata vurmak isteyen kişinin 3 haftadır kayıp olduğu belirtildi.  Ankara Kızılay'da, Atatürk Bulvarı üzerinde yerdeki balonu havalandırıp rövaşata vurmaya çalışan adamın görüntüsü sosyal medyada gündem olmuştu.  Görüntüyü paylaşan kuyumcu Güray Başak, Kahramanmaraş’tan birinin kendisini aradığını ve görüntüde olan kişinin yaklaşık 3 haftadır kayıp olduğu söyledi

 Görüntüleri Paylaşan Güray Başak şu ifadeleri kullandı:

“ Bir gürültü sesi duyunca dışarıya baktım. Bir arkadaş yerde yatıyordu. Biz de 'herhalde ayağı kaydı düştü' diye düşündük. Bizim arkadaşlardan birisi, ‘ağabey ayağı kaymadı balona rövaşata atmaya çalıştı’ dedi. 'Burası Kızılay'ın göbeği, böyle bir şey olmaz' diye düşündük. Kamera kayıtlarına baktık. Gördük ki gerçekten arkadaş balona rövaşata atmaya çalışmış. Biz de biraz insanları güldürelim istedik.

Gece saat 03.00'de Kahramanmaraş’tan bir arkadaş beni aradı, 'Ben görüntüsünü paylaştığınız kişinin ağabeyiyim, 3 haftadır kayıp. Biz de onu arıyoruz. Tekrar gelirse bize haber verir misiniz?' diye not bıraktı. Biz de kendisiyle henüz bir irtibat kuramadık"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar