Doğu Perinçek, Vecdet Öz, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu'nun başvuruları kabul edildi

YSK Başkanı Sadi Güven, Doğu Perinçek, Vecdet Öz, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu'nun başvurularının kabul edildiğini açıkladı.

Doğu Perinçek, Vecdet Öz, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu'nun başvuruları kabul edildi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
3 Mayıs 2018 Perşembe 20:05

YSK Başkanı Sadi Güven TRT Haber'e ''Doğu Perinçek, Vecdet Öz, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu'nun başvuruları kabul edildi.'' açıklamasını yaptı.

Erken seçimlere yönelik açıklamalarda bulunan Sadi Güven, ''4 adayın 100 bin imza süreci yarın başlayacak.'' ifadelerini kullandı.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Cumhurbaşkanı adaylığına süresi içerisinde başvuran Doğu Perinçek, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve Vecdet Öz'ün başvurularını kabul etti. 

YSK, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için seçmenler tarafından aday gösterilmek isteyenlerden, başvurusu kabul edilenlerin ilanına ilişkin kararı açıklandı.

YSK'nin resmi internet sitesinden yayınladığı karara göre, Cumhurbaşkanı adaylığına süresi içerisinde başvuran Doğu Perinçek, Meral
Akşener, Temel Karamollaoğlu ve Vecdet Öz'ün başvurularını kabul etti.

Bu kapsamda başvurusu kabul edilenler için 04-09 Mayıs 2018'de 08.00 -20.00 saatleri arasında ilgili ilçe seçim kurulu başkanlıklarına, seçmenler tarafından başvurularak teklifte bulunulabilecek.

YSK ayrıca süresi içerisinde Cumhurbaşkanı adaylığı için başvuran Necdet Can, Selami Karagöz ve Bülent Gürkut'un bilgi ve belge eksikliklerini tamamlamadıklarından dolayı başvurularının reddine karar verdi. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar