Arkadaşları Ceren ile son anlarını paylaştı!

Ordu'da evinin kapısında öldürülen Ceren Özdemir'in yakın arkadaşı Ayşe Türkmen Akkaş, genç balerin hakkında yaptığı açıklamalarla yürek burktu. Akkaş, arkadaşı Ceren'in 6 Aralık'taki doğum günü için sarfettiği son sözlerini paylaştı.

Arkadaşları Ceren ile son anlarını paylaştı!
Son Güncelleme: 5 Aralık 2019 Perşembe 12:08
5 Aralık 2019 Perşembe 12:06

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir önceki gün bale dersinden evine döndü. Zili çalan Ceren’e ablası balkondan evin anahtarını attı. Ceren eve girmek için kapıya doğru ilerlediğinde arkasından yaklaşan saldırgan bıçağını Ceren’in kalbine sapladı, sonra da aşağı doğru çekti. Çığlıkları duyan ve Ceren’in eve gelmemesinden şüphelenen ailesi aşağı indiğinde Ceren’i kanlar içerisinde gördü. Hemen polisi ve ambulansı aradılar. Ceren hastanede bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü saldırganı yakalamak için özel ekip kurdu. Ceren’in bale antrenmanı yaptığı kurstan eve kadar olan 2.5 kilometrelik mesafeyi yürüyerek geldiği belirlendi. Güzergâhtaki ve olay yerindeki güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtları ile Ceren’in cep telefonu incelemeye alındı. Ceren’e arkadaşlık teklif edip reddedildiği öğrenilen bir kişi yakalandı. Olay saatinde işyerinde olduğu kamera kayıtlarıyla belirlenen bu kişi serbest bırakıldı.

Ceren Özdemirin ölümünün ardından ortaya çıkan gerçek göz yaşarttı.

“Doğum günümü unutmayın yeter”

Genç balerinin yakın arkadaşı Ayşe Türkmen Akkaş, Hürriyet’e şunları anlattı:

“Ceren son 1-2 haftadır çok durgundu. Özellikle son 1-2 gündür dikkat çekici derecede sakindi. Biz bunu özel bir duruma bağlayamadık. Sınavlar vardı ve herkes durgundu zaten. Ondan olabileceğini düşünmüştük. Ceren kendi sorunlarını kendi başına çözebilen bir kızdı. Arkadaşlarının dertlerini dinleyerek çözümler üretebilecek olgunluktaydı. Sınıfta veya okulda da kimseyle sorunu yoktu. Zaten sorunlu tiplerle muhatap olacak biri değildi. 19 Kasım’da doğum günümdü. Bana sürpriz yapmışlardı. 6 Aralık da onun doğum günüydü. ‘Doğum günümde beni unutmayın, hediye almayın, kutlayın yeter’ demişti.”

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar